❌İndirim Bitti! AJAZZ AJ159 APEX (ÜRETİMDEN KALDIRILDI)

cocuk saka yapıyosa ne gulerim ya nasi merak ediyor millet ben onun yerinde olsam kahkahalar icerisindeydim su an
şaka yapıyor zaten. sence 3dk önce yazan birinin şu an 10 alıntıya cevap vermemesi normal mi .d

Gerçek yanına 2 tane de ürün almanız gerekiyor .
1730202803156.png

Bu kaça geliyor mesela anlamadım ben.

yaw dün aldım ürünü. sepeti doldurmak için yanına iki parça daha ürün ekledim. bugün o iki parçayı iptal ettim ve para iadesini kredi kartıma değil temu bakiyesi olarak istedim. sadece aj159pro gelecek. az önce müşteri hizmetlerine temu bakiyesini kredi kartıma iade eder misiniz dedim. tamam dediler. ama kartıma sipariş tutarının tamamını iade etmişler. sadece iptal ettiklerimi değil. aj159pro siparişim hala devam ediyor görünüyor

yaw dün aldım ürünü. sepeti doldurmak için yanına iki parça daha ürün ekledim. bugün o iki parçayı iptal ettim ve para iadesini kredi kartıma değil temu bakiyesi olarak istedim. sadece aj159pro gelecek. az önce müşteri hizmetlerine temu bakiyesini kredi kartıma iade eder misiniz dedim. tamam dediler. ama kartıma sipariş tutarının tamamını iade etmişler. sadece iptal ettiklerimi değil. aj159pro siparişim hala devam ediyor görünüyor
Şansa bak bee 🤣

tamam da sen bunu buraya yazarsan milletin iyi niyeti suistimal edecegini biliyorsun yani şimdi adamlar politika değiştirseler iade yapmasalar biz ne yapacaz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,024
Üyeler
185,016
Son üye
Lui Kang
Geri