Neler Yeni

❌İndirim Bitti! AJAZZ AJ159 APEX (ÜRETİMDEN KALDIRILDI)

Talha-

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
68
İsim
TALHA GOKDEMİR
İlgilendiği Kategoriler
Oyun Bilgisayar
cocuk saka yapıyosa ne gulerim ya nasi merak ediyor millet ben onun yerinde olsam kahkahalar icerisindeydim su an
şaka yapıyor zaten. sence 3dk önce yazan birinin şu an 10 alıntıya cevap vermemesi normal mi .d

insann

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
129
İsim
insann
Gerçek yanına 2 tane de ürün almanız gerekiyor .
1730202803156.png

Bu kaça geliyor mesela anlamadım ben.

Dahası  
Reaksiyon skoru
172
İsim
Nik Flatron
yaw dün aldım ürünü. sepeti doldurmak için yanına iki parça daha ürün ekledim. bugün o iki parçayı iptal ettim ve para iadesini kredi kartıma değil temu bakiyesi olarak istedim. sadece aj159pro gelecek. az önce müşteri hizmetlerine temu bakiyesini kredi kartıma iade eder misiniz dedim. tamam dediler. ama kartıma sipariş tutarının tamamını iade etmişler. sadece iptal ettiklerimi değil. aj159pro siparişim hala devam ediyor görünüyor

Aurelia

80+ Bronze

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,734
İsim
Hacı
yaw dün aldım ürünü. sepeti doldurmak için yanına iki parça daha ürün ekledim. bugün o iki parçayı iptal ettim ve para iadesini kredi kartıma değil temu bakiyesi olarak istedim. sadece aj159pro gelecek. az önce müşteri hizmetlerine temu bakiyesini kredi kartıma iade eder misiniz dedim. tamam dediler. ama kartıma sipariş tutarının tamamını iade etmişler. sadece iptal ettiklerimi değil. aj159pro siparişim hala devam ediyor görünüyor
Şansa bak bee 🤣

Spectre_zz

80+ Bronze
tamam da sen bunu buraya yazarsan milletin iyi niyeti suistimal edecegini biliyorsun yani şimdi adamlar politika değiştirseler iade yapmasalar biz ne yapacaz

Top Bottom