Talha-
80+
Dahası
Kaça düşerse alayım. Şuan pahalı heraldebiri kendi üretici biri yetkili satıcı ikisi de iyi
Kaça düşerse alayım. Şuan pahalı heraldebiri kendi üretici biri yetkili satıcı ikisi de iyi
indirimle al ben 700 liraya aldımKaça düşerse alayım. Şuan pahalı heralde
vergi dahil 800e kadar okey üstü pahalı olur zaten millet satmaya başlar haftayaKaça düşerse alayım. Şuan pahalı heralde
Buna kahkaha attım işte pembe gandalfı nereden buldun
şaka yapıyor zaten. sence 3dk önce yazan birinin şu an 10 alıntıya cevap vermemesi normal mi .dcocuk saka yapıyosa ne gulerim ya nasi merak ediyor millet ben onun yerinde olsam kahkahalar icerisindeydim su an
Gerçek yanına 2 tane de ürün almanız gerekiyor .
ama bu deyil pro olanindirimle al ben 700 liraya aldım
bu ücretsiz 2 ürün olayı kolpa vergiden saplıyorlar kanmayın bunaAlıntıyı görüntüle
Bu kaça geliyor mesela anlamadım ben.
Kaça düşerse alayım. Şuan pahalı heralde
Ne kadar saplıyor mesela ?bu ücretsiz 2 ürün olayı kolpa vergiden saplıyorlar kanmayın buna
Şansa bak beeyaw dün aldım ürünü. sepeti doldurmak için yanına iki parça daha ürün ekledim. bugün o iki parçayı iptal ettim ve para iadesini kredi kartıma değil temu bakiyesi olarak istedim. sadece aj159pro gelecek. az önce müşteri hizmetlerine temu bakiyesini kredi kartıma iade eder misiniz dedim. tamam dediler. ama kartıma sipariş tutarının tamamını iade etmişler. sadece iptal ettiklerimi değil. aj159pro siparişim hala devam ediyor görünüyor
tamam da sen bunu buraya yazarsan milletin iyi niyeti suistimal edecegini biliyorsun yani şimdi adamlar politika değiştirseler iade yapmasalar biz ne yapacazyaw dün aldım ürünü. sepeti doldurmak için yanına iki parça daha ürün ekledim. bugün o iki parçayı iptal ettim ve para iadesini kredi kartıma değil temu bakiyesi olarak istedim. sadece aj159pro gelecek. az önce müşteri hizmetlerine temu bakiyesini kredi kartıma iade eder misiniz dedim. tamam dediler. ama kartıma sipariş tutarının tamamını iade etmişler. sadece iptal ettiklerimi değil. aj159pro siparişim hala devam ediyor görünüyor