ignotus
80+
- Reaksiyon skoru
- 67
Gelir hocam yine ya dert etme şimdi kasım indirimleri var belki daha bile düşermavi geldiğinde almadım mal gibi
Gelir hocam yine ya dert etme şimdi kasım indirimleri var belki daha bile düşermavi geldiğinde almadım mal gibi
dkm 200 mü ?kasımda belki güzel klavyeler gelir ajazzdan devam et bence 1 saat önce farklı bir klavye vardı 550tlye almadım ben
valla temuda ajazz için geri iade oranı çok düşük diyordu sorun olacağını sanmam ama belki 8k falan kullanmak problem olabilirsıkıntılı gelicek gibi geliyor bana pro alıcam galiba çok kafam karıştı bi indirim gelsede alsam proyu sonrasını düşünürüz
Bundan daha iyi fırsat zorkasımda belki güzel klavyeler gelir ajazzdan devam et bence 1 saat önce farklı bir klavye vardı 550tlye almadım ben
500tl nin altına düşerse hıyar çıkabilir ben elektronik okuyorum bu kadar ucuza böyle olmaz gibiGelir hocam yine ya dert etme şimdi kasım indirimleri var belki daha bile düşer
z11 300tl ye aldm sağlam geldi birde fifine almıştım 800tlye o da sağlam geldi cok şükür500tl nin altına düşerse hıyar çıkabilir ben elektronik okuyorum bu kadar ucuza böyle olmaz gibi
hocam aslında teknoloji dediğimiz şey pahalı bir şey değil ülkemizin mevcut şartları maalesef kötü olduğu için her ürün bize pahalı olunca ucuz bir şey gördüğümüzde direk kötü algısı var500tl nin altına düşerse hıyar çıkabilir ben elektronik okuyorum bu kadar ucuza böyle olmaz gibi
kalitelimi bariz11 300tl ye aldm sağlam geldi birde fifine almıştım 800tlye o da sağlam geldi cok şükür
Aula f75 i 590 tl den sattılar vergisiz bi keycap o para500tl nin altına düşerse hıyar çıkabilir ben elektronik okuyorum bu kadar ucuza böyle olmaz gibi