❌İndirim Bitti! AJAZZ AJ159 APEX (ÜRETİMDEN KALDIRILDI)

sıkıntılı gelicek gibi geliyor bana pro alıcam galiba çok kafam karıştı bi indirim gelsede alsam proyu sonrasını düşünürüz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

kasımda belki güzel klavyeler gelir ajazzdan devam et bence 1 saat önce farklı bir klavye vardı 550tlye almadım ben
dkm 200 mü ?

sıkıntılı gelicek gibi geliyor bana pro alıcam galiba çok kafam karıştı bi indirim gelsede alsam proyu sonrasını düşünürüz
valla temuda ajazz için geri iade oranı çok düşük diyordu sorun olacağını sanmam ama belki 8k falan kullanmak problem olabilir

500tl nin altına düşerse hıyar çıkabilir ben elektronik okuyorum bu kadar ucuza böyle olmaz gibi
z11 300tl ye aldm sağlam geldi birde fifine almıştım 800tlye o da sağlam geldi cok şükür

500tl nin altına düşerse hıyar çıkabilir ben elektronik okuyorum bu kadar ucuza böyle olmaz gibi
hocam aslında teknoloji dediğimiz şey pahalı bir şey değil ülkemizin mevcut şartları maalesef kötü olduğu için her ürün bize pahalı olunca ucuz bir şey gördüğümüzde direk kötü algısı var

Pro alcam ama apexi beklemelimiyim emin olamadım. Çok fazla rekabetçi oynamıyorum. War thunder falan giriyorum en rekabetçi

dayı bşr günde 242 sayfalık ne konuşmuş olabilirsinin aklım almıyor🤯

Geri