Chappies
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 191
Yok onları yağlayıp göndermişsin
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Mehmet Reisin Racon
Yok onları yağlayıp göndermişsin
Mehmet Reisin Racon
bana da her zaman 2500 geliyor. Bir de istisnasız ilk çevirme de 1 şans daha geliyor. ikinci çevirmede 2500o çark olayı kandırmak için bence bana her çevirdiğimde büyük ödül 2500tl fln veriyor ama alınabilir olarak gösterdiği ürünler çok saçma
Bir sure.indirim kurdundan kurtulduk mu
kolpa hocam o inanmayınindirim istedim temudan rebate 100 fln yaz dedi çark verdi çarktan 1000 tl lik 9 dakika süresi olan çok kötü bi indirim geldi 1000 tl lik indirim e uptade geldi bide 1500 tl oldu ama 9 dk süre içerisinde almam gereken ürünleri ben seçemiyordum sadece uygulamanın sunduğu ürünlerden alabiliyordum o ürünler de çok kötüydü
rebate100 çalışmıyor yazdığında %20 kodu veriyor genellikle vermezse 1 yıldız ver sohbetten verirler diye düşünüyorumindirim istedim temudan rebate 100 fln yaz dedi çark verdi çarktan 1000 tl lik 9 dakika süresi olan çok kötü bi indirim geldi 1000 tl lik indirim e uptade geldi bide 1500 tl oldu ama 9 dk süre içerisinde almam gereken ürünleri ben seçemiyordum sadece uygulamanın sunduğu ürünlerden alabiliyordum o ürünler de çok kötüydü
Olan benim konuya oldu vallaLan mod mızrak dedik diye ana konuyu kapattınız adamlar birbirinin anasıyla yağlı güreş yapıyor konu sapasağlam.
Mod sadece şaka yaptım beni de banlama.![]()
Hayır mızrak yorumu da doğru kaldı. 1400 ü hakketmiyorumş bu indirimlerden sonra.Olan benim konuya oldu valla![]()
sen bizim için özelsin mızrağı senin konuda tattıkOlan benim konuya oldu valla![]()
He valla ya 1405tlye pro üzdü, yapacak bir şey yok ya Apex'i alabildim ya oradan avuturum kendimiHayır mızrak yorumu da doğru kaldı. 1400 ü hakketmiyorumş bu indirimlerden sonra.
Benim mızrak gümrükten geçti gelir 2 3 güne iade ederim mızrağıOlan benim konuya oldu valla![]()
Gümrük vergisini iade etmiyorlar diye biliyorum, verseler ben de iade ederdimBenim mızrak gümrükten geçti gelir 2 3 güne iade ederim mızrağı![]()
ahahahaha çok güzel olurGümrük vergisini iade etmiyorlar diye biliyorum, verseler ben de iade ederdimİnceleme postu açarsam başlığı "Roma Mızrağı AJ159 Pro İnceleme" olacak
![]()
hocam benim mızraklar elde kalcak heralde ya 2 apexi kullancam 2 pro durcak iade etsem param yancakBenim mızrak gümrükten geçti gelir 2 3 güne iade ederim mızrağı![]()
gümrüğe 400 lira kaptıracağıma 1000 tl ye veririm hem milletin işi görülür hem de zarardan kar ederim diye düşünüyorum benGümrük vergisini iade etmiyorlar diye biliyorum, verseler ben de iade ederdimİnceleme postu açarsam başlığı "Roma Mızrağı AJ159 Pro İnceleme" olacak
![]()