Destekten yazıpta yapabilirsiniz yada üründe fiyat düzenlemesine tıklayıp oluyordu. Siz desteğe yazıp yapın tam emin değilim fiyat düzenlemesine tıklayıp olduğundanmüşteri hizmetlerinden mi yapiyorum bunu
dün ben paylaşmıştım 1229 a geldi benim de 143 lira gibi bir iade aldımniye iade ediyorsun hocam
sen bahtsız bedevisin çölde kutup ayısı denizde ejderha kovalar seni hava dinazor o dereceBEN VAZGEÇTİM MELER PRO GELSİN KULLANCAM, GECE 2 DEN BERİ NÖBETTEYİM STOK YOK
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam 600TL Vergi dahil olanın fotosunu atar mısın rica etsem tam ekran şeklinde, para iadesi isteyeceğim. ben 1400 e aldım maalesef
sen kendini savunan ( adamları giray ve sadeceseyf'i )banlayarak moderatörlük mü yaptığını düşünüyorsun peki ? Büyük adamsın saç tara ancak.Konu sağlam ama "güreş" yapanlar sapasağlam yerinde mi peki?
O arkadaşlar da hakarette bulundu.sen kendini savunan ( adamları giray ve sadeceseyf'i )banlayarak moderatörlük mü yaptığını düşünüyorsun peki ? Büyük adamsın saç tara ancak.
adam küfür etmedi kendini savundu. küfür edenler ortada. ayrıca sistemi kötüye kullanılacak bir taktik değildi. kampanya olan bir durum yani temunun kontrolünde. bilip bilmeden konuşma. ben yaptım kredimi aldım.O arkadaşlar da hakarette bulundu.
Cevaplarından küfür ağır kelimeler olmasa sorun olmazdı.
he pardon b12 önemihocam önceden atmıştım size zaten 600tl vergi dahil kampanya ile oluyor. ürünün linkini atarsamda orjinal linkte 949tl
xdsonradan aldık ama kargo verdiler apex gelir herhalde
sen bahtsız bedevisin çölde kutup ayısı denizde ejderha kovalar seni hava dinazor o derece
Multi açarak kendini savunacağını düşünmekten daha mantıklı bence bu? Kendini saygı çerçevesinde savunursun karşındakinin seviyesine inerek değil.sen kendini savunan ( adamları giray ve sadeceseyf'i )banlayarak moderatörlük mü yaptığını düşünüyorsun peki ? Büyük adamsın saç tara ancak.
Fiyat iyi mi? 1 apex 1 pro 1550 tlsorun olmaz herhalde sorunlu ürünü satıp başlarınımı ağrıtıcaklar iade ile.
ohow en sevdiğim renk kalmamış
Gayet iyi hocam h.oFiyat iyi mi? 1 apex 1 pro 1550 tl