- En İyi Cevap
- 101
- Reaksiyon skoru
- 32,566
Turuncu geldi.Vay be alabilmiş olmama şaşıyorum. Gönlüm hep turuncu istiyordu nasip mavideymiş.
Yanına kedi su sebili ve güneş gözlüğü de ekledim min sepet yaptım.
Turuncu geldi.Vay be alabilmiş olmama şaşıyorum. Gönlüm hep turuncu istiyordu nasip mavideymiş.
Yanına kedi su sebili ve güneş gözlüğü de ekledim min sepet yaptım.
Ya turuncu ya mavi çok nadir pembe geliyor. Siyah beyaz asla gelmedi. Bu fiyata mavi her türlü alınır
Aldım mavi valla 1 tane cobra pro var ya bunu ya onu kullancam beyaz olsa iyidi ama aula F75 in yanına gider gibi aslında turuncu alıp Dkm200 ün yanına koycaktım da Aula daha iyi gibisiyah, beyaz harici geliyor
siyah ve beyaz hiç gelmedi stoğamavi uzun süredir durdu almadım şimdi de turuncu geldi. siyah veya beyaz gelene kadar almayıp beklicem
Haha şansıma tüküresim geldi. Sağlık olsun.Turuncu geldi.![]()
kargoya kadar kadar stok gelmezse istemediğim renkler olacak kral gerek yok. zaten yedeğe alıcam aciliyetim yok mutlaka gelir diye düşünüyorumAl çabuk. Stok olduğu sürece kargoya verilmezse değişebiliyorsun. Kargoya en erken 1 güne verir
Destekten durum raporu tarzı bir şey isteyin hatta gerekirse destek talebinde bulunsun. Benim ürün 4 gün uçak bekliyordu meğerse iki gün önce uçuş yapmış filan falan.Benim Pro 29'undan beri gümrükte farm yapıyor level 99 olarak olarak gelecek elime.