siparişi verdikten sonra eğer ihtiyacın yoksa yanındakileri iptal edebilirsin.Vay be alabilmiş olmama şaşıyorum. Gönlüm hep turuncu istiyordu nasip mavideymiş.
Yanına kedi su sebili ve güneş gözlüğü de ekledim min sepet yaptım.
siparişi verdikten sonra eğer ihtiyacın yoksa yanındakileri iptal edebilirsin.Vay be alabilmiş olmama şaşıyorum. Gönlüm hep turuncu istiyordu nasip mavideymiş.
Yanına kedi su sebili ve güneş gözlüğü de ekledim min sepet yaptım.
sanırım lsc ekranıda sorunluymuş ama yani bende 490₺ ye pro almıştım bi lcd ekran için değişmeye gerek yok gibiaynen bi 4-5 yabancı ile konuştum sadece dongke yakın değilken sıkıntı oldularını söyledi oda nadir çokta sıkıntı olmaz 1k-4k arasında
Ya turuncu ya mavi çok nadir pembe geliyor. Siyah beyaz asla gelmedi. Bu fiyata mavi her türlü alınırFarklı renk gelir mi diyeceğim bitmesinden korkuyorum gelir mi
gelmeyebilir al geçFarklı renk gelir mi diyeceğim bitmesinden korkuyorum gelir mi
herkesde farklı sorun çıkabiliyor bazılarında mouse kaynaklı değil başka bir sebepten sorun oluyor şans işi incelediğim kadarı ile sıkıntı yaşayanda var yaşamayanda var normal fiyatı 60 dolara satılan mouse yi 3/1 fiyatına alıyoruz ufak tefek sorunlar olcak tabi 8k da kullanmasakta olur 1k da sıkıntısız çalışsın yeter bir sıkıntı çıkar ise zaten iade hakkımız var sıkıntı olmazsanırım lsc ekranıda sorunluymuş ama yani bende 490₺ ye pro almıştım bi lcd ekran için değişmeye gerek yok gibi
evet kargoya verilmeden oluyo stok varsakargoya verilmedi ise renk değiştire biliyorsunuz stok olduğu zaman
Mesaj otomatik birleştirildi:
şu anki mousemden memnunum zaten sıkıntısız gelirse klavye ile mouse kullanırım sıkıntılı gelirse iade
Al çabuk. Stok olduğu sürece kargoya verilmezse değişebiliyorsun. Kargoya en erken 1 güne verirmavi uzun süredir durdu almadım şimdi de turuncu geldi. siyah veya beyaz gelene kadar almayıp beklicem