Neler Yeni

❌İndirim Bitti! AJAZZ AJ159 APEX (ÜRETİMDEN KALDIRILDI)

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,383
İsim
Diyarhan

Tearz

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Hocam mavi hoş durmuyir bence yani mavinin yakışacağı sistem çok azdır heleki öyle bir mavinin
Öyle takıntıları olanlar maalesef parasına kıyacak ve aynı kalitedeki ürünü 3-4 katı fiyatına alacak. Burada mesele uygun fiyatlı ürün kullanabilmek. Söylediğiniz gibi oralara takıntılı olanlara gitmez maalesef.

Thadox

80+ Bronze
Öyle takıntıları olanlar maalesef parasına kıyacak ve aynı kalitedeki ürünü 3-4 katı fiyatına alacak. Burada mesele uygun fiyatlı ürün kullanabilmek. Söylediğiniz gibi oralara takıntılı olanlara gitmez maalesef.
Ben siyahı istiyordum gelmedi beyazı istiyordum o da gelmedi. Oda da ki kasada ki vs her ışığı kırmızı da kullanıyorum bari turuncu alayım dedim onu da bulamadım en mavi aldım pişmanda değilim.

Bedi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
142
İsim
Bedirhan Şen
Valla benim stand ile fare arası mesafe herhalde 20-30 cm olur ve ben 2K kullanacağım daha fazlasına gerek yok. İnşallah sorun çıkmaz çünkü bu fare için uykusuz kaldım ve bu fare için quize yeteri kadar çalışamadım :D
ben 1k da bile kullanırım 4k olayı felan hikaye bir şey hissetmezsin

Dahası  
Reaksiyon skoru
33
İsim
Yunus Eker
Anladım hocam. Bundaki mcu neydi ve 8k mı ona göre test edip atabilir misiniz buraya? Bir de temaya yazın görüntüleri vs atın biraz para iadesi verirler muhtemelen
3395 sensör, 1000hz, Telink mcu hocam. Daha önce darmoshark m3-s kullanmıştım onda da bu mcu vardı. Sorunsuz, performanslı bir mcu. Ben mouse'un şeklini denemek için aldım. Çok iyi oldu elime.

Tearz

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Hala stokta var. Artık alamadım diyen çıkmasın. :D

3395 sensör, 1000hz, Telink mcu hocam. Daha önce darmoshark m3-s kullanmıştım onda da bu mcu vardı. Sorunsuz, performanslı bir mcu. Ben mouse'un şeklini denemek için aldım. Çok iyi oldu elime.
İyi o zaman hocam bi de apex çekin tam olsun .d şaka mala temuya yazın birazını iade ederler

Xalionis

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
59
İsim
Can
Stok göremeyince bugün sabah PRO sunu satın aldım APEX ile arasındaki net farkları yazabilecek var mı o kadar sayfaya bakarak bulmak uzun sürecek.

Dahası  
Reaksiyon skoru
33
İsim
Yunus Eker
179 almadıkki biz 159 aldık
bende aldım 159, ilk elime 179 ulaştı. Sonuçta aynı fabrika üretmiyor mu bunları. Ben 179'u uyguna almıştım, 159'da uygun fiyata satılıyor. Bi' b*k varki satıyorlar bu fiyata demek istiyorum.

RayqHS

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
Rayq61
Top Bottom