❌İndirim Bitti! AJAZZ AJ159 APEX (ÜRETİMDEN KALDIRILDI)

Hocam mavi hoş durmuyir bence yani mavinin yakışacağı sistem çok azdır heleki öyle bir mavinin
Öyle takıntıları olanlar maalesef parasına kıyacak ve aynı kalitedeki ürünü 3-4 katı fiyatına alacak. Burada mesele uygun fiyatlı ürün kullanabilmek. Söylediğiniz gibi oralara takıntılı olanlara gitmez maalesef.

Öyle takıntıları olanlar maalesef parasına kıyacak ve aynı kalitedeki ürünü 3-4 katı fiyatına alacak. Burada mesele uygun fiyatlı ürün kullanabilmek. Söylediğiniz gibi oralara takıntılı olanlara gitmez maalesef.
Ben siyahı istiyordum gelmedi beyazı istiyordum o da gelmedi. Oda da ki kasada ki vs her ışığı kırmızı da kullanıyorum bari turuncu alayım dedim onu da bulamadım en mavi aldım pişmanda değilim.

Valla benim stand ile fare arası mesafe herhalde 20-30 cm olur ve ben 2K kullanacağım daha fazlasına gerek yok. İnşallah sorun çıkmaz çünkü bu fare için uykusuz kaldım ve bu fare için quize yeteri kadar çalışamadım :D
ben 1k da bile kullanırım 4k olayı felan hikaye bir şey hissetmezsin

Anladım hocam. Bundaki mcu neydi ve 8k mı ona göre test edip atabilir misiniz buraya? Bir de temaya yazın görüntüleri vs atın biraz para iadesi verirler muhtemelen
3395 sensör, 1000hz, Telink mcu hocam. Daha önce darmoshark m3-s kullanmıştım onda da bu mcu vardı. Sorunsuz, performanslı bir mcu. Ben mouse'un şeklini denemek için aldım. Çok iyi oldu elime.

Hala stokta var. Artık alamadım diyen çıkmasın. :D

3395 sensör, 1000hz, Telink mcu hocam. Daha önce darmoshark m3-s kullanmıştım onda da bu mcu vardı. Sorunsuz, performanslı bir mcu. Ben mouse'un şeklini denemek için aldım. Çok iyi oldu elime.
İyi o zaman hocam bi de apex çekin tam olsun .d şaka mala temuya yazın birazını iade ederler

Stok göremeyince bugün sabah PRO sunu satın aldım APEX ile arasındaki net farkları yazabilecek var mı o kadar sayfaya bakarak bulmak uzun sürecek.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,638
Üyeler
184,956
Son üye
goteca
Geri