Tearz
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 1
stok geldi al çabukÇok sağolun ben de diyorum neden alamıyorum. Alayım gali şunu.
Kim oUyanık iade etmiş parasını almış niye gidiyor diyor yaw varya çok uyanıklar ya
Benim pro da dün geldi sapasağlam. Ne bir takılma ne bir çizik hiç bir şey yoktu şans işi birazBen dedim aga bunlar iade veya defolu ürün. En iyi ihtimal ürün geldiğinde kutusu paramparça oluyor, ne bandrol var ne bir şey, patlıyor kargoda. Para iadesi verirler bu arada.
Hocam eminmisini Apex'te ve pro'da bulunan işlemcileri ve mouseların kendi özelliklerini gpt'den karşılaştırmasını istediğinde Performans olarak Pro'yu önerdi!Apex işlemcisi daha iyi ve şarj istasyonu lcd ekranlı. Zaten apexin bu kadar talep görmesinin sebebi daha iyi ve daha ucuz olması ancak bazıları (az bi kesim olsa da) bağlantı da kopma sorunu yaşandığını belirtmiş.
Apex mi hocam buBenim ilk siparişim elime ulaştı, tongaya geldik. Plastiği hatalı ürünün. Üzerinde silince çıkmayan izler var. Çinliler geçirdi bize.Alıntıyı görüntüle
aj179Mavi stokta
Mesaj otomatik birleştirildi:
Pro mu apex mi hocam
Hocam mavi hoş durmuyir bence yani mavinin yakışacağı sistem çok azdır heleki öyle bir mavinin
paw 3950 varHocam eminmisini Apex'te ve pro'da bulunan işlemcileri ve mouseların kendi özelliklerini gpt'den karşılaştırmasını istediğinde Performans olarak Pro'yu önerdi!
-Lcd ekran gayet güzel ona bir şey demiyorum
Evet işte bazıları iade sorunu olmuyor, bazıları defolu oluyor. Tabii riske atmaya değer bütçem var diyen alsın.Benim pro da dün geldi sapasağlam. Ne bir takılma ne bir çizik hiç bir şey yoktu şans işi biraz
Anladım hocam. Bundaki mcu neydi ve 8k mı ona göre test edip atabilir misiniz buraya? Bir de temaya yazın görüntüleri vs atın biraz para iadesi verirler muhtemelenaj179