Çek müşteri hizmetlerine gönder ücret iadesi yapsınlarBenim ilk siparişim elime ulaştı, tongaya geldik. Plastiği hatalı ürünün. Üzerinde silince çıkmayan izler var. Çinliler geçirdi bize.Alıntıyı görüntüle
Hocam 535TL diyor bende cidden bu kadar ucuz mu? Yani Pro'su mu daha iyi apex'i mı?
Pro mu apex mi hocamBenim ilk siparişim elime ulaştı, tongaya geldik. Plastiği hatalı ürünün. Üzerinde silince çıkmayan izler var. Çinliler geçirdi bize.Alıntıyı görüntüle
Aynı durum ben de 30unda aldımAlıntıyı görüntüle
beyler normal mi bu kadar yavaş kalması
Mesaj otomatik birleştirildi:
gerçi daha 2 gün olmuşta sizinkiler hızlı heralde
Apex işlemcisi daha iyi ve şarj istasyonu lcd ekranlı. Zaten apexin bu kadar talep görmesinin sebebi daha iyi ve daha ucuz olması ancak bazıları (az bi kesim olsa da) bağlantı da kopma sorunu yaşandığını belirtmiş.Hocam 535TL diyor bende cidden bu kadar ucuz mu? Yani Pro'su mu daha iyi apex'i mı?
Ben dedim aga bunlar iade veya defolu ürün. En iyi ihtimal ürün geldiğinde kutusu paramparça oluyor, ne bandrol var ne bir şey, patlıyor kargoda. Para iadesi verirler bu arada.Benim ilk siparişim elime ulaştı, tongaya geldik. Plastiği hatalı ürünün. Üzerinde silince çıkmayan izler var. Çinliler geçirdi bize.Alıntıyı görüntüle
Dün bir arkadaşım 3 ay anca amazondan apex aldığını ve aynı problemin olduğunu söyledi. 6-7 dakikada bir takılma oluyormuş. Sürekli değil ama tekrarlıyormuş oda iade etmiş. Umarım yoktur bize gelenlerdeApex işlemcisi daha iyi ve şarj istasyonu lcd ekranlı. Zaten apexin bu kadar talep görmesinin sebebi daha iyi ve daha ucuz olması ancak bazıları (az bi kesim olsa da) bağlantı da kopma sorunu yaşandığını belirtmiş.
apex mi promu buBenim ilk siparişim elime ulaştı, tongaya geldik. Plastiği hatalı ürünün. Üzerinde silince çıkmayan izler var. Çinliler geçirdi bize.Alıntıyı görüntüle
Valla benim stand ile fare arası mesafe herhalde 20-30 cm olur ve ben 2K kullanacağım daha fazlasına gerek yok. İnşallah sorun çıkmaz çünkü bu fare için uykusuz kaldım ve bu fare için quize yeteri kadar çalışamadımTakılma sorunu olayı dongle uzaktayken oluyormuş 4k ya kadar sıkıntı çıkmıyormuş genelde sıkıntısız model gelirse
Mesaj otomatik birleştirildi:
apex mi promu bu