Chappies
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 191
apexin clickleri öyle pro da bu sorunu yaşamadım sorunsuz bir modelbenim mousein sağ tık viyik viyik ötüyor ya niye böyle bu
apexin clickleri öyle pro da bu sorunu yaşamadım sorunsuz bir modelbenim mousein sağ tık viyik viyik ötüyor ya niye böyle bu
29 ekimde aldım 4 kasımda havalimanına inmişne zaman aldınız
Switchden dolayı mı yoksa kasasından dolayı mı?apexin clickleri öyle pro da bu sorunu yaşamadım sorunsuz bir model
kasadan dolayıSwitchden dolayı mı yoksa kasasından dolayı mı?
o sanırım 3 kasımda varanların hepsinde oldu herkes bundan şikayetçi idiBenim siparişim 3 kasım dan beri havaalanında bekliyordu dün baya bi darladım bugün gümrüğü geçmiş.
29 Ekimhangi gün sipariş verdiniz? uçak indi?
Bende 29 und aldim 4 gundur gumrukte apex29 Ekim
3'ünde Havalimanına ulaştı, daha bugün gümrüğe teslim edildi. Arkadaş benden sonraki gün aldı, uçağı benden sonra indi ama 1 günde gümrüğe teslim edildi.Bende 29 und aldim 4 gundur gumrukte apex
Biraz zahmetli olucak ama sesi kayit edip buraya atma şansınız var mıdır? Duruma göre proyu da sipariş vericem cok rahatsız ediciyseapexin clickleri öyle pro da bu sorunu yaşamadım sorunsuz bir model
Benim proda öyle bir sorun yok shape vs clickler mis gibiBiraz zahmetli olucak ama sesi kayit edip buraya atma şansınız var mıdır? Duruma göre proyu da sipariş vericem cok rahatsız ediciyse
pro da yok zaten hocam apexten bahsediyoruz bizBenim proda öyle bir sorun yok shape vs clickler mis gibi
dışardayım hocam da öyle duyulucak kadar değil tıklarken hissediyorsunuz köşelerde çok yapıyorBiraz zahmetli olucak ama sesi kayit edip buraya atma şansınız var mıdır? Duruma göre proyu da sipariş vericem cok rahatsız ediciyse