Neler Yeni

❌İndirim Bitti! AJAZZ AJ159 APEX (ÜRETİMDEN KALDIRILDI)

Dambıldor

80+ Silver
benim mouselar da geldi. MNG ile ankaradayım. Apexi hiç açmamışlar anladığım kadarıyla pronun sadece kutusu hafif yırtıktı ikisinide açmamışlar gibi geldi bana. Henüz deneme fırsatım olmadı.
Denedikten sonra yazar mısınız click gicirdamasi, genel kalitesi farkları nelerdir diye.

Dahası  
Reaksiyon skoru
65
İsim
kerem aydınalp

yaman..k

80+ Silver
hocam kimi darladınız temu temsilcilerini mi yoksa varsa bildiğiniz numara falan bende arayayım?
Temu temsilcilerini , talep filan açtılar yüzde 20 kupon verdiler özür niyetiyle.

İki ürünü de alan bazı kişiler pronun genel clicklerdeki gicirdama, kalitesi felan bakımından apexten iyi olduğunu yazmışlar. Ben yine de hesap açıp promosyon gelirse proyu da alicam krediyle toplam 500 600 felan mi kaca düşüyor tam bilmiyorum. Apex de yolda zaten.

hocam burdan açarsan indirim gelme şansı oluyor

emrsty

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
Emre Gişi
@murat501 Benim kargo MNG'ye teslim edilmiş.
1731070663653.png

yasnirgnn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Yasin Irgın
problem

Son düzenleme:

forxeo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
414
İsim
murat
benim mouselar da geldi. MNG ile ankaradayım. Apexi hiç açmamışlar anladığım kadarıyla pronun sadece kutusu hafif yırtıktı ikisinide açmamışlar gibi geldi bana. Henüz deneme fırsatım olmadı.
dostum imkanın varsa temudaki kargo ekranı ss atar mısın ben de ankaradayım beklemekten ağaç oldum

Top Bottom