O nasil oluyorAdamlar dongle göndermemiş beyler ne yapmalıyım? Kendim alabilirmiyim ayrıca
Bildiğimiz içi boş mouseninO nasil oluyor
Şunu belki 10bininci soruşları biraz araştırsanız daha güzel olacak cevap hayır.arkadaşlar biri bakabilirmi AJAZZ AJ159PRO almak istiyorum ama aklımda sırun var ilk defa temudan alışveriş yapıcam hatta ilk defa yurt dışı alışverişi yapıcam baktığımda 1400 tl gibi fiyat tutuyor vergilerle bu gümrük parası filan dahilmi yani elime ulaştığında + masraf açarmı bana yardımcı olurmusunuz lütfen
apex ıse dongle yok zaten dongle sarj standı oluyorBildiğimiz içi boş mousenin
dongle orda değil zaten gömülüBildiğimiz içi boş mousenin
Mesaj otomatik birleştirildi:
Şunu belki 10bininci soruşları biraz araştırsanız daha güzel olacak cevap hayır.
Valla sağol 30dkdir üzülmüştüm XDapex ıse dongle yok zaten dongle sarj standı oluyor
özür dilerim bulamadığım için sordum korkuyorum sadece masraf açmasındanBildiğimiz içi boş mousenin
Mesaj otomatik birleştirildi:
Şunu belki 10bininci soruşları biraz araştırsanız daha güzel olacak cevap hayır.
Kral demeyince yorum atsana takılma falan varmiValla sağol 30dkdir üzülmüştüm XD
Bişey yok bu arada daha 5dk oldu tabi de 8kda fortnite oynuyom gül gibiKral demeyince yorum atsana takılma falan varmi
hocam alakasiz olacak ama ne zaman siparis ettiniz fareyibende cs de kastırıyo gibi oyunu ya 2k da bile
29 ekimhocam alakasiz olacak ama ne zaman siparis ettiniz fareyi