Neler Yeni

❌İndirim Bitti! AJAZZ AJ159 APEX (ÜRETİMDEN KALDIRILDI)

quartle

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,669
İsim
1
O zaman bilemiyorum. Alıcı mousepadin önünde de mi? Usb portu olarak da kasaya değilde anakart üzerinden 3.0 olana tak
tam önünde değil kasanın üstünde ondan olabilir mi

Dahası  
Reaksiyon skoru
38
İsim
Yunus Kaş
Ekrandaki saat bilgisayar her yeniden başladığında (güç kesildiğinde) sıfırlanıyor mu?

Dahası  
Reaksiyon skoru
38
İsim
Yunus Kaş
ben 30 ekimde siparis verdim 4 gundur vardi ve gumrukten gecmeye hazirlandi diyor 😡😡😤
29 Ekim'de aldım halen gelmedi. Bugün desteğe yazdım öyle gümrükten geçmesi durumunu güncellediler. Bir de kullanmayacağım %20 kupon mu ne verdiler. Pazartesinden beri 5 iş günüdür gümrükteydi benimki de.

Bedi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
138
İsim
Bedirhan Şen
Benimde elime ulaştı 2 ürün sıkıntısız geldi takılma donma yaşamadım kullanırken fortnite testi yapayım dedim onda 1k üstüne alınca direk oyunu kastırdı desteklemiyor galiba diğer oyunlarda çok denemedim 1k yetiyor

emrsty

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
Emre Gişi
29 Ekim'de aldım halen gelmedi. Bugün desteğe yazdım öyle gümrükten geçmesi durumunu güncellediler. Bir de kullanmayacağım %20 kupon mu ne verdiler. Pazartesinden beri 5 iş günüdür gümrükteydi benimki de.
Benim sipariş 3 Kasımda kargoya verildi şu an yolda Gebze'de gözüküyor.

slm.ycl02

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,284
İsim
Selim
Hocam ss atabilir misiniz kargo aşamalarını ben hala bekliyorum

emrsty

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
Emre Gişi
Benimde elime ulaştı 2 ürün sıkıntısız geldi takılma donma yaşamadım kullanırken fortnite testi yapayım dedim onda 1k üstüne alınca direk oyunu kastırdı desteklemiyor galiba diğer oyunlarda çok denemedim 1k yetiyor
Sistemin nedir?

Dahası  
Reaksiyon skoru
38
İsim
Yunus Kaş
Mouse takılıp kasmıyorsa bir sorun yok gibi. Boşta, Windows'tayken takılma var mı?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam ss atabilir misiniz kargo aşamalarını ben hala bekliyorum
İşaretlediğim yerden itibarenki kısmı bugün güncellendi. İlginç bir şekilde geçmişte gerçekleşen adımları sisteme girmemişler bugün destekteki robota yazınca hepsi bir anda bildirimle geldi.

Ekler

• Screenshot_20241108_220219_Temu.jpg
    Screenshot_20241108_220219_Temu.jpg
    280.6 KB · Hit: 60
Top Bottom