❌İndirim Bitti! AJAZZ AJ159 APEX (ÜRETİMDEN KALDIRILDI)

temu tesvıgı nasıl alcaz allah askına cıldırcam

Benimde elime ulaştı 2 ürün sıkıntısız geldi takılma donma yaşamadım kullanırken fortnite testi yapayım dedim onda 1k üstüne alınca direk oyunu kastırdı desteklemiyor galiba diğer oyunlarda çok denemedim 1k yetiyor

29 Ekim'de aldım halen gelmedi. Bugün desteğe yazdım öyle gümrükten geçmesi durumunu güncellediler. Bir de kullanmayacağım %20 kupon mu ne verdiler. Pazartesinden beri 5 iş günüdür gümrükteydi benimki de.
Benim sipariş 3 Kasımda kargoya verildi şu an yolda Gebze'de gözüküyor.

29 Ekim'de aldım halen gelmedi. Bugün desteğe yazdım öyle gümrükten geçmesi durumunu güncellediler. Bir de kullanmayacağım %20 kupon mu ne verdiler. Pazartesinden beri 5 iş günüdür gümrükteydi benimki de.
Hocam ss atabilir misiniz kargo aşamalarını ben hala bekliyorum

Benimde elime ulaştı 2 ürün sıkıntısız geldi takılma donma yaşamadım kullanırken fortnite testi yapayım dedim onda 1k üstüne alınca direk oyunu kastırdı desteklemiyor galiba diğer oyunlarda çok denemedim 1k yetiyor
Sistemin nedir?

Mouse takılıp kasmıyorsa bir sorun yok gibi. Boşta, Windows'tayken takılma var mı?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam ss atabilir misiniz kargo aşamalarını ben hala bekliyorum
İşaretlediğim yerden itibarenki kısmı bugün güncellendi. İlginç bir şekilde geçmişte gerçekleşen adımları sisteme girmemişler bugün destekteki robota yazınca hepsi bir anda bildirimle geldi.

Ekler

• Screenshot_20241108_220219_Temu.jpg
    Screenshot_20241108_220219_Temu.jpg
    280.6 KB · Hit: 75
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,686
Üyeler
184,204
Son üye