Malzeme kalitesi biraz kötü ama donma takılma varmitıklarken
Mesaj otomatik birleştirildi:
Birde ürünün altindaki bir bölme var o ne ise yariyortıklarken
Kapak daha dogrusu
Malzeme kalitesi biraz kötü ama donma takılma varmitıklarken
Birde ürünün altindaki bir bölme var o ne ise yariyortıklarken
o kapak dongle için normalde ama dongle gömülü bizdeMalzeme kalitesi biraz kötü ama donma takılma varmi
Birde ürünün altindaki bir bölme var o ne ise yariyor
Kapak daha dogrusu
nerde şuan1 gün içinde en hızlı teslimat diyor buna inanmalı mıyım sizce?
Alıntıyı görüntüle
Yani hiçbir işlevi yok neden koymuşlar saçmao kapak dongle için normalde ama dongle gömülü bizde
diğer modellerde var normalde hepsini aynı kasada üretmişler galibaYani hiçbir işlevi yok neden koymuşlar saçma
ben bu mouse çakmadır diye almamıştım şimdi alanların ki orijinal olduğunu görünce %20 kuponla 1250tl falan aldım pro biraz kazık yediğimi hissediyorum ama tr de mouselara göre f/p yine de sanırım indirim gelmez ama aula klavye 355tl aldım oradan biraz kar'dayımdostlar bu pro yu ucuz alan varmı bı gorsel atabılırmı
kasa lar aynı zaten sadece ekstra dongle koyuyorlar.Yani hiçbir işlevi yok neden koymuşlar saçma
Kocaeli Gebze'den saat 15.19'da çıkış yapmış.nerde şuan
Rengi mavi yada turuncu mu? Bir tahminim var ama kesin değil. Hem apex hem prosu olanlar bu gıcırtı olayı apexte var proda yok diyorlar. İkisi zaten neredeyse aynı ama bu mavi ve turuncu renk sadece apexe özel var o yüzden apexin siyah ve beyaz modeli pro modeliyle aynı kasaya sahip olabilir ve gıcırtı olmayabilir. Siyah yada beyaz apex eline ulaşan varsa direk kanıtlayabilir tabi. Bende gıcırtı felan cok sevmiyorum indirim kovalıyorum 600 700e denk getirirsem pro modelini de alicam ne olur ne olmaz.tıklarken
mavi apexRengi mavi yada turuncu mu? Bir tahminim var ama kesin değil. Hem apex hem prosu olanlar bu gıcırtı olayı apexte var proda yok diyorlar. İkisi zaten neredeyse aynı ama bu mavi ve turuncu renk sadece apexe özel var o yüzden apexin siyah ve beyaz modeli pro modeliyle aynı kasaya sahip olabilir ve gıcırtı olmayabilir. Siyah yada beyaz apex eline ulaşan varsa direk kanıtlayabilir tabi. Bende gıcırtı felan cok sevmiyorum indirim kovalıyorum 600 700e denk getirirsem pro modelini de alicam ne olur ne olmaz.
600-700tl dediğiniz vergisiz hali ürün fiyatını mı kastediyorsunuz hocam ? ben vergiyle 1250tl aldım da kazık mı yiyorum yoksaRengi mavi yada turuncu mu? Bir tahminim var ama kesin değil. Hem apex hem prosu olanlar bu gıcırtı olayı apexte var proda yok diyorlar. İkisi zaten neredeyse aynı ama bu mavi ve turuncu renk sadece apexe özel var o yüzden apexin siyah ve beyaz modeli pro modeliyle aynı kasaya sahip olabilir ve gıcırtı olmayabilir. Siyah yada beyaz apex eline ulaşan varsa direk kanıtlayabilir tabi. Bende gıcırtı felan cok sevmiyorum indirim kovalıyorum 600 700e denk getirirsem pro modelini de alicam ne olur ne olmaz.
Sesi paylaşma imkanınız var mı?mavi apex
Dediğim gibi youtubedan da incelemeler izlerken 2-3 videoda belirtmisler bylu gicirtiyi ve rengi ya mavi ya turuncuydu ondan gelmesini beklicez artık.mavi apex