Neler Yeni

❌İndirim Bitti! AJAZZ AJ159 APEX (ÜRETİMDEN KALDIRILDI)

quartle

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,676
İsim
1
Malzeme kalitesi biraz kötü ama donma takılma varmi
Mesaj otomatik birleştirildi:

Birde ürünün altindaki bir bölme var o ne ise yariyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kapak daha dogrusu
o kapak dongle için normalde ama dongle gömülü bizde

sfky9842

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
860
İsim
SEFA KAYA
dostlar bu pro yu ucuz alan varmı bı gorsel atabılırmı
ben bu mouse çakmadır diye almamıştım şimdi alanların ki orijinal olduğunu görünce %20 kuponla 1250tl falan aldım pro biraz kazık yediğimi hissediyorum ama tr de mouselara göre f/p yine de :) sanırım indirim gelmez ama aula klavye 355tl aldım oradan biraz kar'dayım :)

Dambıldor

80+ Silver
Rengi mavi yada turuncu mu? Bir tahminim var ama kesin değil. Hem apex hem prosu olanlar bu gıcırtı olayı apexte var proda yok diyorlar. İkisi zaten neredeyse aynı ama bu mavi ve turuncu renk sadece apexe özel var o yüzden apexin siyah ve beyaz modeli pro modeliyle aynı kasaya sahip olabilir ve gıcırtı olmayabilir. Siyah yada beyaz apex eline ulaşan varsa direk kanıtlayabilir tabi. Bende gıcırtı felan cok sevmiyorum indirim kovalıyorum 600 700e denk getirirsem pro modelini de alicam ne olur ne olmaz.

quartle

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,676
İsim
1
Rengi mavi yada turuncu mu? Bir tahminim var ama kesin değil. Hem apex hem prosu olanlar bu gıcırtı olayı apexte var proda yok diyorlar. İkisi zaten neredeyse aynı ama bu mavi ve turuncu renk sadece apexe özel var o yüzden apexin siyah ve beyaz modeli pro modeliyle aynı kasaya sahip olabilir ve gıcırtı olmayabilir. Siyah yada beyaz apex eline ulaşan varsa direk kanıtlayabilir tabi. Bende gıcırtı felan cok sevmiyorum indirim kovalıyorum 600 700e denk getirirsem pro modelini de alicam ne olur ne olmaz.
mavi apex

sfky9842

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
860
İsim
SEFA KAYA
600-700tl dediğiniz vergisiz hali ürün fiyatını mı kastediyorsunuz hocam ? ben vergiyle 1250tl aldım da kazık mı yiyorum yoksa :D

Top Bottom