Mousakfa
80+
- Reaksiyon skoru
- 138
Bende ryzen 5 5600x var. csde fps mi düşük sizde? Birde işlemcin neydibende cs de kastırıyo gibi oyunu ya 2k da bile
Bende ryzen 5 5600x var. csde fps mi düşük sizde? Birde işlemcin neydibende cs de kastırıyo gibi oyunu ya 2k da bile
normalde fps 250 falan ortalamaBende ryzen 5 5600x csde fps mi düşük sizde
30 ekimde siparis ettigim pro hala gurmukten gecmeye hazirlandi olarak gozukuyor29 ekim
valla ben aynı gün klavye falan da aldım benim klavye ayın 3ünden beri havaalanında bekliyor30 ekimde siparis ettigim pro hala gurmukten gecmeye hazirlandi olarak gozukuyor
1 kasimda siparis ettigim apex ucakta suan. bu iki sipariste sikinti olur mu sizce
ben fazla kaşındım dün klavye de aldım. kesin kaybolacak bi tanesivalla ben aynı gün klavye falan da aldım benim klavye ayın 3ünden beri havaalanında bekliyor
ben toplam 4 tane şey aldım ayrı ayrı bakalım nolcakben fazla kaşındım dün klavye de aldım. kesin kaybolacak bi tanesi
Dongle yok zaten. Sarj istasyonu ile bağlanıyor.Bildiğimiz içi boş mousenin
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Şunu belki 10bininci soruşları biraz araştırsanız daha güzel olacak cevap hayır.
8kda mi deniyorsun?csgo atölye haritasında yaklaşık 15dk denedim bende kesin olarak aksama var mouse saniyelik yavaşlıyor
2k8kda mi deniyorsun?
O zaman bilemiyorum. Alıcı mousepadin önünde de mi? Usb portu olarak da kasaya değilde anakart üzerinden 3.0 olana tak
Vallahi ben mi anlayamadım bilmiyorum ama takılma yok bence.csgo atölye haritasında yaklaşık 15dk denedim bende kesin olarak aksama var mouse saniyelik yavaşlıyor