quartle
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 3,458
tam önünde değil kasanın üstünde ondan olabilir miO zaman bilemiyorum. Alıcı mousepadin önünde de mi? Usb portu olarak da kasaya değilde anakart üzerinden 3.0 olana tak
tam önünde değil kasanın üstünde ondan olabilir miO zaman bilemiyorum. Alıcı mousepadin önünde de mi? Usb portu olarak da kasaya değilde anakart üzerinden 3.0 olana tak
Direk mousepadin önüne koyun. Alıcısı çok iyi olmadığı için %90 ondandır. Mümkünse deneyin yine.tam önünde değil kasanın üstünde ondan olabilir mi
sorun baya azaldı gibi hocam eyvallahDirek mousepadin önüne koyun. Alıcısı çok iyi olmadığı için %90 ondandır. Mümkünse deneyin yine.
ben 30 ekimde siparis verdim 4 gundur vardi ve gumrukten gecmeye hazirlandi diyorÜrün elime ulaştı 31 Ekim'de sipariş vermiştim.
29 Ekim'de aldım halen gelmedi. Bugün desteğe yazdım öyle gümrükten geçmesi durumunu güncellediler. Bir de kullanmayacağım %20 kupon mu ne verdiler. Pazartesinden beri 5 iş günüdür gümrükteydi benimki de.ben 30 ekimde siparis verdim 4 gundur vardi ve gumrukten gecmeye hazirlandi diyor![]()
O şans işi. Benim 2 hesaba da hiç gelmedi.temu tesvıgı nasıl alcaz allah askına cıldırcam
Benim sipariş 3 Kasımda kargoya verildi şu an yolda Gebze'de gözüküyor.29 Ekim'de aldım halen gelmedi. Bugün desteğe yazdım öyle gümrükten geçmesi durumunu güncellediler. Bir de kullanmayacağım %20 kupon mu ne verdiler. Pazartesinden beri 5 iş günüdür gümrükteydi benimki de.
Hocam ss atabilir misiniz kargo aşamalarını ben hala bekliyorum29 Ekim'de aldım halen gelmedi. Bugün desteğe yazdım öyle gümrükten geçmesi durumunu güncellediler. Bir de kullanmayacağım %20 kupon mu ne verdiler. Pazartesinden beri 5 iş günüdür gümrükteydi benimki de.
Sistemin nedir?Benimde elime ulaştı 2 ürün sıkıntısız geldi takılma donma yaşamadım kullanırken fortnite testi yapayım dedim onda 1k üstüne alınca direk oyunu kastırdı desteklemiyor galiba diğer oyunlarda çok denemedim 1k yetiyor
Mouse takılıp kasmıyorsa bir sorun yok gibi. Boşta, Windows'tayken takılma var mı?Benimde elime ulaştı 2 ürün sıkıntısız geldi takılma donma yaşamadım kullanırken fortnite testi yapayım dedim onda 1k üstüne alınca direk oyunu kastırdı desteklemiyor galiba diğer oyunlarda çok denemedim 1k yetiyor
İşaretlediğim yerden itibarenki kısmı bugün güncellendi. İlginç bir şekilde geçmişte gerçekleşen adımları sisteme girmemişler bugün destekteki robota yazınca hepsi bir anda bildirimle geldi.Hocam ss atabilir misiniz kargo aşamalarını ben hala bekliyorum