az kullanılmış siyahı var istersen piyasasını bilmiyorum ama ilgileniyorsan özel mesajdan teklif verebilirsinForumdan bi arkadaş güzel bi fiyattan apex satıyorsa istanbul avrupa yakasındayım yeni taşındım istanbula yol bilmem fazla açılamıyorum yol konusunda sorun etmeyecek biriyle bi alışveriş yapabilirim
beyaz olursa çok iyi olur
Kaç teklif verdin merak ettim kflflfözelden yazdım size
Dediğim gibi apex baktın pahalı geldi pro modelide stand ile geliyor onu alırsınteklif vermedim yolda yardımcı olabilecek mi onu sordum öncelikle yeni taşındım yol bilmem o yüzden bana yakın bi yerde almam lazım
Sarı siteye baktım bizim burda eleman 1850 ilan girmiş apexe çokta pahalı gelmedi açıkçası 159pyi alır 400 karla satarım 1400e gelmiş olur bana apex normal güzel bi fiyatDediğim gibi apex baktın pahalı geldi pro modelide stand ile geliyor onu alırsın
159p modelini satman kolay olmayabilir veya karla satman diyim çünkü temu'da satıldığını çoğu insan bildiği için onlarda ucuza istiyecektir muhtemelen. Umarım satarsın ama tabii.Sarı siteye baktım bizim burda eleman 1850 ilan girmiş apexe çokta pahalı gelmedi açıkçası 159pyi alır 400 karla satarım 1400e gelmiş olur bana apex normal güzel bi fiyat
1599a direk beyaz pro mu alsam napsam adamlar 1800 girmiş sarı siteye e ben zaten 1599a alabiliyorum şuan159p modelini satman kolay olmayabilir veya karla satman diyim çünkü temu'da satıldığını çoğu insan bildiği için onlarda ucuza istiyecektir muhtemelen. Umarım satarsın ama tabii.
1599a ne kanka1599a direk beyaz pro mu alsam napsam adamlar 1800 girmiş sarı siteye e ben zaten 1599a alabiliyorum şuan
İndirim kovala belki 1600 den daha uyguna getirirsin pro modelini. Artık ne kadar sürer kovalaman orasını bilemem sdfsdfsdf.159 pro beyaz
Mesaj otomatik birleştirildi:
ikinci ele param yetmedi sıfır almayı düşünüyorum elemanlar 159pye 1600 1800 fiyat yazmış sıfırı 1599
Apex turuncuyu uyguna veririm istiyosan159 pro beyaz
Mesaj otomatik birleştirildi:
ikinci ele param yetmedi sıfır almayı düşünüyorum elemanlar 159pye 1600 1800 fiyat yazmış sıfırı 1599