Çözüldü✓ Ajazz AJ159 Apex vs ATK Dragonfly A9 Ultra

Hangi fareyi almalıyım.

• Ajazz AJ159 Apex

Oylar: 7 38.9%
  • ATK Dragonfly A9 Ultra

Oylar: 11 61.1%

• Oy kullanan toplam üye
    18
  • Anket kapatıldı .

DogancanYr

80+ Silver
Reaksiyon skoru
737
Bütçe
3500
Merhaba arkadaşlar bu iki fare arasında kararsız kaldım.

Ajazz AJ159 Apex
Şarj istasyonu var ama Kablolu iken 1000hz olarak çalışıyormuş.

ATK Dragonfly A9 Ultra
Bunda ise tak çıkar yapmak istemiyorum böyle bir çözüm buldum. https://tr.aliexpress.com/item/1005007342028161.html ama ne kadar sağlıklı bilemem ayrıca alıcıyı kasanın arkasında takılı olacak e sporcular masanın üzerine uzatıyor gecikme düşsün diye ne kadar gecikme olur?

Apex alma. Suan kullaniyorum zaman zaman mouse kasiyor istedigin gibi hareket ettiremiyorsun. Ayrica millet 1000 liranin altina aldi 3500 lira butceye yakismaz.

Ajazz AJ159 Apex

ATK Dragonfly A9 Ultra
Bunda ise tak çıkar yapmak istemiyorum böyle bir çözüm buldum. https://tr.aliexpress.com/item/1005007342028161.html ama ne kadar sağlıklı bilemem ayrıca alıcıyı kasanın arkasında takılı olacak e sporcular masanın üzerine uzatıyor gecikme düşsün diye ne kadar gecikme olur?
Arkadaşa katılıyorum bu bütcede 159 apex 159 pro falan alma herkes 600-700 den falan aldı o yüzden avantajlıydı

Bu bütçeye farklı bir şey de önerebilirsiniz.
Eğer fark var ise.

Apex bir yerden sonra gıcırdama yapıyor malzeme kalitesi düşük. Ama orta tekerlek dayanıklı çıktı, oynadığım oyunda paso scroll kullanmam gerekiyor 8 ayda belki milyon kere tıklamışımdır bana mısın demedi.

950 e 159 pro aldım yorumlara bakarak ve incelemelere bakarak aldım yani hemen hemen herkes ağırlık denegesinin götü olduğundan bahsetmiş o yüzden 1000tlyi aşacak maus olduğunu düşünmüyorum henüz gelmedi elime ama yorumlar incelemeler o yönde o yüzden 3500 tl ye farklı yönelimler yapmalısın

Ajazz AJ159 Apex

ATK Dragonfly A9 Ultra
Hangisi hoşuna giderse al.

Scyrox V6
Scyrox V8
MCHOSE A5 Ultra
MCHOSE L7 Ultra
ATK X1 Pro
VXE MAD R Major gibi modellere bakabilirsin gaming.genden veya wraithten

Ajazz yanından geçemez A9 Plus'ın. Çok sorun çıkartabilen bi model.
Sen en iyisi 3500TL bütçeye uygun mouse önerisi diye bir konu aç Ajazz falan karıştırmadan bakılsın, ben de yardımcı olmaya çalışırım.

Apex 5 para etmez gacır gucur, tuş hassasiyeti falan berbat, şarj desen gitmiyor bile 8k hz de 1 gün....
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Tuşları da bir sesli sanki blue switch klavye...

Tıklama sesi rahatsız etmeyecek 2500 TL bandında wireless oyuncu mouse önerebilir misiniz(üzgünüm konuyu isgal ediyorum)

Ajazz yanından geçemez A9 Plus'ın. Çok sorun çıkartabilen bi model.
Sen en iyisi 3500TL bütçeye uygun mouse önerisi diye bir konu aç Ajazz falan karıştırmadan bakılsın, ben de yardımcı olmaya çalışırım.
Açtım da bunlar geldi ayrıca steelseries rival 3 gibi olsun da demiştim.
Her neyse a9 aldım bakalım nasılmış...

Geri