kanka açılmazsa napıyon akwtllnawtlan kapanmadı mağaza bakımda yazıyor
az temuda tecrübem var gelir bi kaç güne
gelirmi bilmiyom ama şuanda ülkeyi yunanistan yapınca ürünün stoğu açılıyorlan kapanmadı mağaza bakımda yazıyor
az temuda tecrübem var gelir bi kaç güne
Yunana var türke yokgelirmi bilmiyom ama şuanda ülkeyi yunanistan yapınca ürünün stoğu açılıyor
yunanistana satış var 2 adet stokla
Aynısını yaşadım bunu aldım mağaza bakıma girdi 3 güne tekrar açıldıkanka açılmazsa napıyon akwtllnawt
Yani tekrar gelir diyorsun her türlü?Aynısını yaşadım bunu aldım mağaza bakıma girdi 3 güne tekrar açıldı
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
anladım ama şöyle bi fark var bizimkiler bu magazanın agzına etti hemde 2 defa sen olsan 3. kez edilmesini istermisin?Aynısını yaşadım bunu aldım mağaza bakıma girdi 3 güne tekrar açıldı
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
çok umutlanmayın hocamYani tekrar gelir diyorsun her türlü?
Küfür etmicem bazı .... Yüzünden temudan ban yiyiecez küçük not devam etsinler sonra ağlarlar pahalı her şey diyeanladım ama şöyle bi fark var bizimkiler bu magazanın agzına etti hemde 2 defa sen olsan 3. kez edilmesini istermisin?
Mesaj otomatik birleştirildi:
çok umutlanmayın hocam
adamlar aldığı mouselara 1.5k 2k yazmışlar la sarı sitede bu fiyatlar neKüfür etmicem bazı .... Yüzünden temudan ban yiyiecez küçük not devam etsinler sonra ağlarlar pahalı her şey diye