Bak ben 4 tane aldım ekstra sonra düşündüm napıyorum parası olan var olmayan var hepsini iptal ettim empati yoksunları bazılarıadamlar aldığı mouselara 1.5k 2k yazmışlar la sarı sitede bu fiyatlar ne
helal olsun hocamBak ben 4 tane aldım ekstra sonra düşündüm napıyorum parası olan var olmayan var hepsini iptal ettim empati yoksunları bazılarıAlıntıyı görüntüle
Onunla ne alakası var yazacak tabi o ürünün burada değeri o para geçen stoğa girince 1 adet aldım 1500-1600'e satıcam geldiği zaman mesele çakalların sağlam ürünü bozuk gösterip para almaya çalışmalarıadamlar aldığı mouselara 1.5k 2k yazmışlar la sarı sitede bu fiyatlar ne
Mağaza kapalı şuan sadece apex için konuşmuyoruz 2 apex ürün satan mağaza da kapalı şuandaAga geçen aylarda da yasadik, aynı şekilde üretim durduruldu diye güncellenmişti, 1 2 ay sonra tekrar satışa açıldı, tr den çekilmesi gibi bi şey olamaz bence
EyvahMağaza kapalı şuan sadece apex için konuşmuyoruz 2 apex ürün satan mağaza da kapalı şuanda
diğeri hangisi link salsana ekleyeyim takibeMağaza kapalı şuan sadece apex için konuşmuyoruz 2 apex ürün satan mağaza da kapalı şuanda
Hiç ürünleri yok kalkmış hepsi mağaza kısa bir mola'da yazıyorEyvah
diğeri hangisi link salsana ekleyeyim takibe
Ustam klavye inş bugun elime ulasacak nasıl memnun musun klavyeden , her seyimi kablosuz yapıyorum )Bak ben 4 tane aldım ekstra sonra düşündüm napıyorum parası olan var olmayan var hepsini iptal ettim empati yoksunları bazılarıAlıntıyı görüntüle