Dostum paran yoksa boşa niye zırlıyorsun burda ben almasam o almasa başkası alacak sen yine alamayacaksın10 tane bir süru değil yani?
Ya sanıyorsunuz ki herkes ayni. Param yoktu o zaman.
Size laf anlatmaya çalışmak boşuna. Size söylenen lafi benden iyi biliyorsunuzdur siz zaten...
bir önceki sefer bazı arkadaşlar gelmez diye aldılar mouse 2. parti geldi 3. parti de gelebilir benceGelecek mi gelmeyecek mi kesin cevap yok mu ona göre fare alıcam.
valla komik tepkilerle geliyorsunuz. Mağaza satışa izin veriyor, niye 1'den fazla alıyorsunuz diye tepki veriyor millet
Dostum paran yoksa boşa niye zırlıyorsun burda ben almasam o almasa başkası alacak sen yine alamayacaksın
Niye 1 tane aliyorsunuz diye mi? Komik olmayin. Siz de biliyorsunuz.Arkadaşlar ürünü devlet dağıtmıyor sosyal yardımda değil isteyen istediği kadar alabilir yetişen alıyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
bir önceki sefer bazı arkadaşlar gelmez diye aldılar mouse 2. parti geldi 3. parti de gelebilir bence
Bekliyorum o zaman artık.bir önceki sefer bazı arkadaşlar gelmez diye aldılar mouse 2. parti geldi 3. parti de gelebilir bence
Hepimiz bekliyoruz. Ama 50. yi satabilmek için diğer arkadaslar da bekliyor. Acilirsa maksimum kalacaği 1 saat muhtemelen.Bekliyorum o zaman artık.
Asker arkadaşım olsaydın inan çok farklı olurduNiye 1 tane aliyorsunuz diye mi? Komik olmayin. Siz de biliyorsunuz.
Şu ağzını topla sen önce. Asker arkadasın mıyim ben?
Cezan ile iyi eğelenceler. Sen insan olmayı öğren gel.Asker arkadaşım olsaydın inan çok farklı olurdu
Sanki ne dedik paran yoksa millet senin almanı mı beklicek parası olan alıyor ben almasam o alacakCezan ile iyi eğelenceler. Sen insan olmayı öğren gel.
Gelse beyaz gelir mi o da var.Hepimiz bekliyoruz. Ama 50. yi satabilmek için diğer arkadaslar da bekliyor. Acilirsa maksimum kalacaği 1 saat muhtemelen.
Ben siyah bekliyorum.Gelse beyaz gelir mi o da var.