Yardım AJAZZ AJ159 APEX'E NE OLDU?

valla komik tepkilerle geliyorsunuz. Mağaza satışa izin veriyor, niye 1'den fazla alıyorsunuz diye tepki veriyor millet :)

Uygunsuz davranış
10 tane bir süru değil yani?

Ya sanıyorsunuz ki herkes ayni. Param yoktu o zaman.

Size laf anlatmaya çalışmak boşuna. Size söylenen lafi benden iyi biliyorsunuzdur siz zaten...
Dostum paran yoksa boşa niye zırlıyorsun burda ben almasam o almasa başkası alacak sen yine alamayacaksın

Arkadaşlar ürünü devlet dağıtmıyor sosyal yardımda değil isteyen istediği kadar alabilir yetişen alıyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Gelecek mi gelmeyecek mi kesin cevap yok mu ona göre fare alıcam.
bir önceki sefer bazı arkadaşlar gelmez diye aldılar mouse 2. parti geldi 3. parti de gelebilir bence

valla komik tepkilerle geliyorsunuz. Mağaza satışa izin veriyor, niye 1'den fazla alıyorsunuz diye tepki veriyor millet :)

Dostum paran yoksa boşa niye zırlıyorsun burda ben almasam o almasa başkası alacak sen yine alamayacaksın

Arkadaşlar ürünü devlet dağıtmıyor sosyal yardımda değil isteyen istediği kadar alabilir yetişen alıyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bir önceki sefer bazı arkadaşlar gelmez diye aldılar mouse 2. parti geldi 3. parti de gelebilir bence
Niye 1 tane aliyorsunuz diye mi? Komik olmayin. Siz de biliyorsunuz.

Şu ağzını topla sen önce. Asker arkadasın mıyim ben?

mcu özellik koymaması beni şüphe çekti nordic olsaydı iyiydi bu mcu ilk defa duyuyorum gelsin test yapcam ms tepki falan uğraşcam

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,965
Üyeler
184,248
Son üye
psilive
Geri