fikrim yok valla ben en yakın zamanda bi lehim aleti alip değiştiricem kablolu mouse zor oluyorteşekkür ederim hocam umarım gelir birileri ya da 1500 tl civarına önerebileceğiniz mouse var mıdır ?
fikrim yok valla ben en yakın zamanda bi lehim aleti alip değiştiricem kablolu mouse zor oluyorteşekkür ederim hocam umarım gelir birileri ya da 1500 tl civarına önerebileceğiniz mouse var mıdır ?
Alt sepet limitine takılıyorbeklerim diyorsan alabileceğin en iyilerden youtube da videosu vardı değişimin nasıl yapılacağı konusunda bakarak yapabilirsin aletin varsa4 adet gm 8.0 mikro anahtar 80 klik ömrü - Temu Türkiye
4 adet gm 8.0 mikro anahtar - 80 klik ömrü, sol/sağ mikro anahtar düğmeleri, dayanıklı abs reçine, altın kontakörler pc oyunu ve i̇ş için, tasarım, yüksek güçlü anahtarlar ürününü Temu'da satın alın. business, & science üzerinde daha fiyatları keşfedin.www.temu.com
Sepeti tamamlayıp sipariş oluşturduktan sonra aldığın diğer şeyleri iade etme de mi işe yaramıyorAlt sepet limitine takılıyoreski atlama olayınıda yapamadım
onu denemedimSepeti tamamlayıp sipariş oluşturduktan sonra aldığın diğer şeyleri iade etme de mi işe yaramıyor