Öneri Ajazz AJ159 nasıldır?

Lyndor

80+
Reaksiyon skoru
1
Ajazz AJ159 hakkında bilgisi olan var mı? Oyun performansı, malzeme kalitesi, ergonomisi vs. nasıldır? Kablosuz olanı şarjdayken kablolu gibi kullanılabiliyor mu? Alınır mı bu fiyata? Temudan 600₺

Uzun zamandır kullanıyorum, yeri geldiğinde telefona falan bağlıyorum. Gerçekten işimi kolaylaştırıyor. Amacın yüksek CPS değilse, ucuza da bulursan kaçırmadan al derim. Şarjı gerçekten uzun gidiyor; 2-3 kez şarja taktım, o kadar. Bağlantıda kopma, lag, gecikme vs. hiç yaşamadım. Gözün kapalı alabilirsin başkan.

Uzun zamandır kullanıyorum, yeri geldiğinde telefona falan bağlıyorum. Gerçekten işimi kolaylaştırıyor. Amacın yüksek CPS değilse, ucuza da bulursan kaçırmadan al derim. Şarjı gerçekten uzun gidiyor; 2-3 kez şarja taktım, o kadar. Bağlantıda kopma, lag, gecikme vs. hiç yaşamadım. Gözün kapalı alabilirsin başkan.
hocam bana bir link atabilirmisiniz aj159 için

Hocam yaklaşık 2 aydır kullanıyorum, çok memnunum. Şarj süresi konusunda da herhangi bir sıkıntı yaşamadım. Malzeme kalitesi biraz kötü, sol tıkın ömrünün maksimum 3 yıl olacağını varsayıyorum ya da 2.5. Ama tam fiyat performans ürünü alabilirsiniz.

benim furylevel z1 in sag click bozuldu. 23 eylul 2024 te almistim. konudan bagimsiz haberiniz olsun diye dedim

gidipte adama onermeyin furylevel z1

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,272
Üyeler
184,913
Son üye
Nerepla21
Geri