değer.Temudan ilk alışverişim olacak. Mouse ihtiyacım var. Kararsız kaldım. Bu fiyat bandında bu özelliklerde başka bir ürün önerisi olan.
değer.Temudan ilk alışverişim olacak. Mouse ihtiyacım var. Kararsız kaldım. Bu fiyat bandında bu özelliklerde başka bir ürün önerisi olan.
Piyasayı hiç bilmiyorum. Sürekli reklamı düşüyordu önüme. Emektar rampage bi mouse var elimde patladı patlıcak. Seneler evvel 180 liraya almıştım . Şimdi bakıyorum da kablosuz mouselar revaçta. Aşırı pahalı bişey alacak bütçemde yok. Bu model ve apex forum manyağı olmuş. Apex yok artık elde bu kaldı sanırım. Kullanan arkadaşlar hangi satıcıyı önerir. Ajazz'ın kendinden vergi dahil 1360 liraya geliyor.Al baboli oda kalkcak satıştan sonra hepten wraith deki 1.5 k lık dongelesız mouseye dusceniz
Nasıl oluyor biraz daha detaylı söyler misin?3-4 gün spette beklesin 600 TL link kredi iadesi veren kampanya ile alırsın en azından vergi ucreti ödenmiş olur
Hocam telefon temu uygulamasından arama yerine "wincredit" yazarsan o kampanyayı görürsün, 1000TL üstü alışveriş yapınca otomatik olarak birkaç gün içinde 600TL'lik kredi veriyor. Arkadaşın da dediği bu muhtemelen. Normalde önceki alışverişlerin için sana şu kadar puan veriyoruz, üzerine 1000TL harca sana bu krediyi verelim diyorlar. Ama bu dediklerimden bağımsız 600TL Kredi için olanak sağlıyorlarsa sepete ekleyince baya iyimiş kaçırma.Nasıl oluyor biraz daha detaylı söyler misin?
Bende kupon gitmesin diye hemen almayı düşünüyorum. 300 liralık kupon mevcut şuan.
Hocam telefon temu uygulamasından arama yerine "wincredit" yazarsan o kampanyayı görürsün, 1000TL üstü alışveriş yapınca otomatik olarak birkaç gün içinde 600TL'lik kredi veriyor. Arkadaşın da dediği bu muhtemelen. Normalde önceki alışverişlerin için sana şu kadar puan veriyoruz, üzerine 1000TL harca sana bu krediyi verelim diyorlar. Ama bu dediklerimden bağımsız 600TL Kredi için olanak sağlıyorlarsa sepete ekleyince baya iyimiş kaçırma.
Vergilere biraz daha koyup paylaştığım ürünü alabilirsin.https://share.temu.com/fFDdvI3kD0A bu linkteki ürün nasıl sizce ?
İlk alışverişten sonra geliyor sanırsam, arkadaşın dediği şeyi deneyebilirsiniz fakat 300tllik kuponda iyidir.Mesaj otomatik birleştirildi:
Vergilere biraz daha koyup paylaştığım ürünü alabilirsin.