Neler Yeni

Yardım Ajazz aj159 pro 1400 lira vergi dahil alınmaya değer mi ?

Bloodless

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Mustafa Kansız
İlk alışverişten sonra geliyor sanırsam, arkadaşın dediği şeyi deneyebilirsiniz fakat 300tllik kuponda iyidir.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Aslında ikinci alışverişim olacak. Dün vergi dahil 1300 liralık bir alışveriş yaptım.

Beyaz almak istiyorum biterse üzücü olur.

https://share.temu.com/jygBNBP8zIA bu da aynı ürün mü emin olamadım

Ürün bitiyor sanırım.

Ekler

• IMG_20250122_090814.jpg
    IMG_20250122_090814.jpg
    124.8 KB · Hit: 27
Son düzenleme:

GANFET

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Can
Piyasayı hiç bilmiyorum. Sürekli reklamı düşüyordu önüme. Emektar rampage bi mouse var elimde patladı patlıcak. Seneler evvel 180 liraya almıştım 😂. Şimdi bakıyorum da kablosuz mouselar revaçta. Aşırı pahalı bişey alacak bütçemde yok. Bu model ve apex forum manyağı olmuş. Apex yok artık elde bu kaldı sanırım. Kullanan arkadaşlar hangi satıcıyı önerir. Ajazz'ın kendinden vergi dahil 1360 liraya geliyor.
Apexten tek farkı erkanı olmaması. Ayrıca ikisine sahip biri olarak maleme kalitesi apexden daha iyi nazarımda

Bloodless

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Mustafa Kansız
Siparişe geçmeyi düşünüyorum. Son bir diyeceği olan var mı? Yapmam gereken bir şey?

arasjr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
630
İsim
Aras Şimşek

Leonidax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,199
İsim
Batuhanefe Özer
İlgilendiği Kategoriler
Anime

tywin

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
125
İsim
Burak
Siparişe geçmeyi düşünüyorum. Son bir diyeceği olan var mı? Yapmam gereken bir şey?
hocam siparişş vermeden bedavakredı veya bedavakredi diye arama yap sana belli oranda kredi iadesi veriyor

Leonidax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,199
İsim
Batuhanefe Özer
İlgilendiği Kategoriler
Anime
geç hocam ama ben bugun 983 tl ye vergi dahil aldım

apex daha iyi
Hocam pro daha iyi olabilir.Neden derseniz pronun skatezleri heralde apexten daha iyi apexin skatezlerini direk değiştirdim ben bildiğin kaymıyor mouse bide eli terlettiği için hoşuma gitmiyor.Proda galiba bu sıkıntılar yoktu.

arasjr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
630
İsim
Aras Şimşek
hocam siparişş vermeden bedavakredı veya bedavakredi diye arama yap sana belli oranda kredi iadesi veriyor
doğru mu hocam o olay bana cok geldı

Hocam pro daha iyi olabilir.Neden derseniz pronun skatezleri heralde apexten daha iyi apexin skatezlerini direk değiştirdim ben bildiğin kaymıyor mouse bide eli terlettiği için hoşuma gitmiyor.Proda galiba bu sıkıntılar yoktu.
hocam ben de skatez aldım ama mouse padımın ıyı oldugundan mı nedır orjınal skatezlerıde kayıyor

tywin

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
125
İsim
Burak
doğru mu hocam o olay bana cok geldı

hocam ben de skatez aldım ama mouse padımın ıyı oldugundan mı nedır orjınal skatezlerıde kayıyor
veriyor ben şahsen o kampanyalardan 3000 dden fazla kredi almışımdır bugun 1000 tl kredi geldi 2 adet siparişten

Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
ekin can erol
proyu 1000hz üstü kullanamıyorum 8k diye almayında.

Top Bottom