GELDİGİNDE İADE ETME HACİ EDERSEN VERGİ PARASİNİ GERİ ODEMİCEKLER SANA 800TL İADE YAPİLCAK ZARAR EDERSİN AYRİCA O FİYATA DAHA İYİSİ TR DE VEYA BASKA BİR YERDE YOK ZTN 8KHZ DONGLE OLANİ ALMİSSİN İADE ETME GELİNCE.Merhaba çoğunuz rastlamıştır ajazz aj159 pro temu konusuna bende ordan görüp aldım fakat bi mcu olayı çıktı geldiğinde iade etmelimiyim dandik mi vergi dahilinde 1400 TL'ye aldım
Mcusu nolduGELDİGİNDE İADE ETME HACİ EDERSEN VERGİ PARASİNİ GERİ ODEMİCEKLER SANA 800TL İADE YAPİLCAK ZARAR EDERSİN AYRİCA O FİYATA DAHA İYİSİ TR DE VEYA BASKA BİR YERDE YOK ZTN 8KHZ DONGLE OLANİ ALMİSSİN İADE ETME GELİNCE.
4khz kullanırsan fark olur 240hzde. İnternette farklı farklı yazılar var. Bekleyip görmekten başka şansımız yok240hz
Gelince içini acicazNerden anlicaz peki hangi mcu
Yanlış bilgi bu arada. Paranın tamamı iade ediliyor.GELDİGİNDE İADE ETME HACİ EDERSEN VERGİ PARASİNİ GERİ ODEMİCEKLER SANA 800TL İADE YAPİLCAK ZARAR EDERSİN AYRİCA O FİYATA DAHA İYİSİ TR DE VEYA BASKA BİR YERDE YOK ZTN 8KHZ DONGLE OLANİ ALMİSSİN İADE ETME GELİNCE.
Kendi sitesinde nordic diyor bazı çin forumlarinda falan royuan diyor. Dediğim gibi gelmeden bilemeyiz. Satıcıyla konuşuyorum ama hala inceliyoruz dedi biraz önceVideolarda ne diyorlar incelemede
Niye iade etsin gümrüğü kiYanlış bilgi bu arada. Paranın tamamı iade ediliyor.
Adamda bilmiyorki ne satıyor.Kendi sitesinde nordic diyor bazı çin forumlarinda falan royuan diyor. Dediğim gibi gelmeden bilemeyiz. Satıcıyla konuşuyorum ama hala inceliyoruz dedi biraz önce
Yollanmadan önce iade edersen*Niye iade etsin gümrüğü ki