Neler Yeni

AJAZZ AJ159 PRO Alınmalı Mı

FleussX

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Furkan
hocam para iadesi hemen hesaba geçti mi benim 4-5 gün oldu galiba daha yok
Hocam ben 24.10.2024 tarihinde talep oluşturdum o gün akşamına beklenen iade provizyonu olarak düştü. Provizyonda 1-2 gün sonra onaylandı iade gerçekleşti. Bankaya göre değişkenlik gösterebiliyor.
Pro'da inceleme olması rahatlatıyor beni sorunlu olsa bu adamlar oy vermezdi ama apex yorumsuz sorunlu gelmez umarım
Proyu iyi fiyattan aldım apex stoğuna denk gelirsem apex sipariş eder gerekirse proyu arkadaşlara satarım artık

thepublicman

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,126
İsim
Kadir
Temunun kasım ayında yapacağı indirimleri merak ediyorum bence ürün alırken gümrük sınırını düşünmeliyiz. Mouse ile beraber bir tane de figür aldım. Şimdi bunlar tek pakette gelirse gümrük hakkım 4 tane mi kalacak?

Amd34

80+ Silver
Hocam ben 24.10.2024 tarihinde talep oluşturdum o gün akşamına beklenen iade provizyonu olarak düştü. Provizyonda 1-2 gün sonra onaylandı iade gerçekleşti. Bankaya göre değişkenlik gösterebiliyor.

Proyu iyi fiyattan aldım apex stoğuna denk gelirsem apex sipariş eder gerekirse proyu arkadaşlara satarım artık
Apex getirmiyorlar ya gelse ben yine alıcam :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

Temunun kasım ayında yapacağı indirimleri merak ediyorum bence ürün alırken gümrük sınırını düşünmeliyiz. Mouse ile beraber bir tane de figür aldım. Şimdi bunlar tek pakette gelirse gümrük hakkım 4 tane mi kalacak?
Evet 1 sayılıyor fakat bu sayıyı neden önemsiyorsunuz illa ki aile vs var onların adına da alırsınız

Dahası  
Reaksiyon skoru
144
İsim
Nik Flatron
Yanlış anladın hocam Apex almak için Eski siparişim olan Aj159Pro siparişimi iptal ettim. Apex için stok bekledim. Apex modeline stok gelmediği için indirim de denk gelince tekrar Pro modelini aldım.

Aynen öyle yapacağım minimum 750₺ sipariş fiyatı sınırı için doldurduk 😂
Diğer ürünleri iptal ettiniz mi? Ben de diğerlerini iptal edeceğim ama sipariş komple iptal olur diye denemedim..

Amd34

80+ Silver

FleussX

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Furkan
Diğer ürünleri iptal ettiniz mi? Ben de diğerlerini iptal edeceğim ama sipariş komple iptal olur diye denemedim..
Daha iptal etmedim gelince gerekirse iade talebi oluştururum sorun değil. Zaten vergiler dahil 220₺ 3 ürün vergiler hariç 130₺ olması lazım.
Bilmediğim ve temudan ilk defa sipariş verdiğim için soracağım gümrükten her ay 5 kargo hakkımız mı var?

Dahası  
Reaksiyon skoru
144
İsim
Nik Flatron
Daha iptal etmedim gelince gerekirse iade talebi oluştururum sorun değil. Zaten vergiler dahil 220₺ 3 ürün vergiler hariç 130₺ olması lazım.

Bilmediğim ve temudan ilk defa sipariş verdiğim için soracağım gümrükten her ay 5 kargo hakkımız mı var?
Ben aj159pro harici diğer ürünlere de %20 indirim kuponu kullanmışım :) İptal etmeyeceğim vazgeçtim.

Amd34

80+ Silver

Evet her ay 5 kargo sınırın var fakat bu çok önemli değil her siparişte tc ad soy değiştir anne veya baba tc yazarsın döngü halinde gider zaten

FleussX

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Furkan
Evet her ay 5 kargo sınırın var fakat bu çok önemli değil her siparişte tc ad soy değiştir anne veya baba tc yazarsın döngü halinde gider zaten
Evet mantıklı olan o, artık Kasım indirimleri için hanımın adına sipariş veririz 🙂

Amd34

80+ Silver
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,015,755
Üyeler
160,882
Son üye
m1ka007
Top Bottom