Apex iptali yaptığın en büyük hata olmuş bence apex parasına pro almışsın apex havada karada daha iyiEvet en başta AJ159Pro modelini 200₺ indirimli şekilde sipariş vermiştim apex ürünü için kargolama olmadan iptal ettim. İptal sonrasında bütün vergi ve ürün fiyatı kartıma iade edildi yola çıkmış olsa ne olurdu bilemiyorum.
Sonrasında apex ürününü stokta bulamayınca tekrardan AJ159Pro almaya karar verdim bu kez de şansıma şarj beşikli 8k alıcılı modeli 200₺ kupon ile birlikte vergiler dahil 770₺ civarına denk geldi.
770₺ gibi bir fiyata bundan iyisini sanırım bulamam.
Aldığınız öteki seyleride iade edin hocam siparişi onayladıktan sonra mis gibi fiyatEvet en başta AJ159Pro modelini 200₺ indirimli şekilde sipariş vermiştim apex ürünü için kargolama olmadan iptal ettim. İptal sonrasında bütün vergi ve ürün fiyatı kartıma iade edildi yola çıkmış olsa ne olurdu bilemiyorum.
Sonrasında apex ürününü stokta bulamayınca tekrardan AJ159Pro almaya karar verdim bu kez de şansıma şarj beşikli 8k alıcılı modeli 200₺ kupon ile birlikte vergiler dahil 770₺ civarına denk geldi.
770₺ gibi bir fiyata bundan iyisini sanırım bulamam.
Yanlış anladın hocam Apex almak için Eski siparişim olan Aj159Pro siparişimi iptal ettim. Apex için stok bekledim. Apex modeline stok gelmediği için indirim de denk gelince tekrar Pro modelini aldım.Apex iptali yaptığın en büyük hata olmuş bence apex parasına pro almışsın apex havada karada daha iyi
Aynen öyle yapacağım minimum 750₺ sipariş fiyatı sınırı için doldurdukAldığınız öteki seyleride iade edin hocam siparişi onayladıktan sonra mis gibi fiyat
He pardon hocam bende apex iptal edip pro niye aldı diyorumYanlış anladın hocam Apex almak için Eski siparişim olan Aj159Pro siparişimi iptal ettim. Apex için stok bekledim. Apex modeline stok gelmediği için indirim de denk gelince tekrar Pro modelini aldım.
Aynen öyle yapacağım minimum 750₺ sipariş fiyatı sınırı için doldurduk
Biz 1.2k verdik yarı yarıya almışsınız mis gibi fiyatYanlış anladın hocam Apex almak için Eski siparişim olan Aj159Pro siparişimi iptal ettim. Apex için stok bekledim. Apex modeline stok gelmediği için indirim de denk gelince tekrar Pro modelini aldım.
hocam para iadesi hemen hesaba geçti mi benim 4-5 gün oldu galiba daha yokYanlış anladın hocam Apex almak için Eski siparişim olan Aj159Pro siparişimi iptal ettim. Apex için stok bekledim. Apex modeline stok gelmediği için indirim de denk gelince tekrar Pro modelini aldım.
Pro'da inceleme olması rahatlatıyor beni sorunlu olsa bu adamlar oy vermezdi ama apex yorumsuz sorunlu gelmez umarımYanlış anladın hocam Apex almak için Eski siparişim olan Aj159Pro siparişimi iptal ettim. Apex için stok bekledim. Apex modeline stok gelmediği için indirim de denk gelince tekrar Pro modelini aldım.
Valla ben de 159 proyu 1.2k ya aldım iptal edemedim hatta şuan gümrüğe gelmiş. İptal edebilsek biz de indirimle alırdık. Şuan bana da 440 TL gözüküyor.Biz 1.2k verdik yarı yarıya almışsınız mis gibi fiyat
Raad ol hocam hepsi sorunsuz gelecek.Pro'da inceleme olması rahatlatıyor beni sorunlu olsa bu adamlar oy vermezdi ama apex yorumsuz sorunlu gelmez umarım
Aynen benimkide şuan gümrüğe gelmiş iptal edebilsem bende edicektim.Valla ben de 159 proyu 1.2k ya aldım iptal edemedim hatta şuan gümrüğe gelmiş. İptal edebilsek biz de indirimle alırdık. Şuan bana da 440 TL gözüküyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Raad ol hocam hepsi sorunsuz gelecek.
Neyse zaten farem yoktu yeni satmıştım. Apex gelene kadar Proyu kullanırım Apex gelince proyu yollarım geri.Aynen benimkide şuan gümrüğe gelmiş iptal edebilsem bende edicektim.