Neler Yeni

Ajazz aj159 pro kullananlar yardım edebilir mi ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
emir
arkadaşlar temudan ajazz aj159 mouse aldım sorunsuz calısıyor ama coğu kişi driverı kurdugumdan beri mouse calısmıyor düzeltemiyorum falan demişler kurmaya korkuyorum.Driverın nerden kurulcagını ayarlarının nasıl olacagını dahi bilmiyorum.Lütfen bilen biriyle insta wp vb sesli iletişime geçebilir miyiz..

fallegan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
Doğukan Yazıcı
arkadaşlar temudan ajazz aj159 mouse aldım sorunsuz calısıyor ama coğu kişi driverı kurdugumdan beri mouse calısmıyor düzeltemiyorum falan demişler kurmaya korkuyorum.Driverın nerden kurulcagını ayarlarının nasıl olacagını dahi bilmiyorum.Lütfen bilen biriyle insta wp vb sesli iletişime geçebilir miyiz..
Bende bir sorun olmadı, direkt algıladı sorunsuz kullanıyorum. Güncelleme de yoktu direkt güncel geliyor.

slm.ycl02

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,391
İsim
Selim
Driver kur kur da firmware güncellemesi yapma eğer korkuyorsan. Ben Apex kullanıyorum klasik ayarları (dpi,Hz,gif) bir kere ayarlayıp daha programı kullanmadım. Sorunsuz kullanıyorum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
emir
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Driver kur kur da firmware güncellemesi yapma eğer korkuyorsan. Ben Apex kullanıyorum klasik ayarları (dpi,Hz,gif) bir kere ayarlayıp daha programı kullanmadım. Sorunsuz kullanıyorum.
hz falan nerden ayarlanıyor driversız
Mesaj otomatik birleştirildi:

firmware ne demek

slm.ycl02

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,391
İsim
Selim
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular