sensörleri arasında ki farkı hissedemezsin skatez farkından dolayı öyle stok skatezleri çöp temudan tanesi 1tlye aldığım 20 dot skatezden taktım çağ atlattıne anlamına gelir kral
sensörleri arasında ki farkı hissedemezsin skatez farkından dolayı öyle stok skatezleri çöp temudan tanesi 1tlye aldığım 20 dot skatezden taktım çağ atlattıne anlamına gelir kral
skatez öneriniz var mı?O mouse'un skatezi aşırı kötü yerinde olsam mpden önce skatez yenilerdim.
SOruna gelecek olursak hem qck hem longteng (hybrid) mp kullanıyorum kontrol istersen qck bir tık daha hızlı olsun dersen hybrid al. qck daha yumuşak hybridler biraz pürüzlü ve sert kontrollere göre.
Fiyat farkını göz önünde bulunduralım elindeki iki mouse görekral valla sensör mü dersin ne dersin bilmiyorum ama bende gpx superlight 2 var ajazz var cobra pro var diğer ikisi çok pürüzsüz ama ajazzda o akıcılık yok nedense ya da bende sorun var belki bilmiyorum
ben fiyat farkı yok demedim sensörü kötü dedim başkanFiyat farkını göz önünde bulunduralım elindeki iki mouse göre
ben de dot taktım fark hissetmedim ama stok olarak en iyisi razer bencesensörleri arasında ki farkı hissedemezsin skatez farkından dolayı öyle stok skatezleri çöp temudan tanesi 1tlye aldığım 20 dot skatezden taktım çağ atlattı
O paraya o kadar ben 500e aldım temudan o paraya iyi performansıben fiyat farkı yok demedim sensörü kötü dedim başkan
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
ben de dot taktım fark hissetmedim ama stok olarak en iyisi razer bence
Tiger ice dot. Net önerim. Obsidian DOT biraz sürtünmesi yüksek kalıyor(Hız aynı sayılır). Tiger ice daha pürüzsüz akıcı.skatez öneriniz var mı?
Haklısın veremiyorum o kadar parayı. ama 600tlye aldıgım cashback ile skatez alıcam ikisi 1300 olmuş oluyormouse dan pahalı mousepad bakıyon ironik
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
haksız mıyım ?
klassegear pro al ama desenli al düz siyah versiyonu alma desenli proların yüzeyi iyi nedense siyah pronun yüzeyi daha kontrol , ajazzın zaten skatezleri berbat o mousepadla bataklığa elini sokmussun csgo oynuyom sanarsınHaklısın veremiyorum o kadar parayı. ama 600tlye aldıgım cashback ile skatez alıcam ikisi 1300 olmuş oluyor