Neler Yeni

❌İndirim Bitti! AJAZZ AJ159P Kablosuz Oyun Fare 244,99 TL ( Vergi Hariç )

Teykage

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,196
İsim
Yağız Berk Özel
Öyledir de 820pro'dan ağır arka tarafı buda batarya kaynaklı bence çünkü fark yok
Hocam RGB açıkken günde 14 saat kullanımda 3-4 gün gidiyorsa 8000 mahtır büyük ihtimal çok kafa yormaya gerek yok.
Hocam klavye benimde elime geçti taş gibi klavye idi bu arada birşeyden çaldıklarını sanmıyorum. Şu mcu konusundada sıkıntı yaşayacağımızı sanmıyorum ben.
Umarım yaşamayız en kötü iade ederiz 90 gün iade hakkımız var.

Amd34

80+ Silver
Hocam RGB açıkken günde 14 saat kullanımda 3-4 gün gidiyorsa 8000 mahtır büyük ihtimal çok kafa yormaya gerek yok.

Umarım yaşamayız en kötü iade ederiz 90 gün iade hakkımız var.
Ağırlığından dolayı pek şüphem yok çünkü klavye boyutu ak820 pro ile aynı ağır olmasının tek sebebi de batarya diye düşünüyoruım

boeasy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
637
İsim
Batuhan
İnternette yabancı kaynaklar reddit ve diğer forumlarda mouse ile sorun yaşayan kişilerin genelde apex kullanıcısı olduğu gördüm. Pro modelinde çift tıklama ve takılma sorunu yaşayan yok. Bu şöyle bir izlenim çıkardı bende. Royuan pronun sensörü 3395'e yeterli gelirken 3950 sensöre sahip apexe yetersiz geliyor. Bu arada apex modeli kesin olarak royuan mcu olarak geliyor. Pro modeli nordic veya royuan şuanlık ne geleceği belirsiz. Royuan gelse bile 3395 sensöründe bir sorun çıkarmıyor doğru düzgün şikayet yok. Bütün şikayet ve sorunlar apexte gözüküyor. Bu da apexin neden daha düşük fiyata satıldığını gösteriyor zaten.

Teykage

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,196
İsim
Yağız Berk Özel
İnternette yabancı kaynaklar reddit ve diğer forumlarda mouse ile sorun yaşayan kişilerin genelde apex kullanıcısı olduğu gördüm. Pro modelinde çift tıklama ve takılma sorunu yaşayan yok. Bu şöyle bir izlenim çıkardı bende. Royuan pronun sensörü 3395'e yeterli gelirken 3950 sensöre sahip apexe yetersiz geliyor. Bu arada apex modeli kesin olarak royuan mcu olarak geliyor. Pro modeli nordic veya royuan şuanlık ne geleceği belirsiz. Royuan gelse bile 3395 sensöründe bir sorun çıkarmıyor doğru düzgün şikayet yok. Bütün şikayet ve sorunlar apexte gözüküyor. Bu da apexin neden daha düşük fiyata satıldığını gösteriyor zaten.
Aj159 Pro ile şikayetin az veya olmamasının nedeni alınmaması da olabilir :D.

boeasy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
637
İsim
Batuhan
Aj159 Pro ile şikayetin az veya olmamasının nedeni alınmaması da olabilir :D.
Farklı bir bakış açısı ama kimsenin almadığını düşünmüyorum. Aralarında 20 dolar fark var yurtdışında herkes o farkı verip apex almaz bence.

Teykage

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,196
İsim
Yağız Berk Özel
Farklı bir bakış açısı ama kimsenin almadığını düşünmüyorum. Aralarında 20 dolar fark var yurtdışında herkes o farkı verip apex almaz bence.
Umarım dediğiniz gibidir hocam ben de sizin yazdığınız gibi düşünüyorum.

Ultracı

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
345
İsim
Rıfat Avcı
Evet olabilir. Proyu da Apexi de aldım geldiğinde hangisi sorun yaratmazssa onu kullanır diğerini gönderirim. Bir pro bir apex alanlar şanslı.

Teykage

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,196
İsim
Yağız Berk Özel
Evet olabilir. Proyu da Apexi de aldım geldiğinde hangisi sorun yaratmazssa onu kullanır diğerini gönderirim. Bir pro bir apex alanlar şanslı.
İkisi de sorun yaşatmazsa diğerini satarım ben :kekw:
İkisi de sorunlu gelince gelen pişmanlık hissi.

Ultracı

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
345
İsim
Rıfat Avcı
İkisi de sorun yaşatmazsa diğerini satarım ben :kekw:

İkisi de sorunlu gelince gelen pişmanlık hissi.
Apexin sorunlu gelmesi olası fakat pro da gerçekten hiç şikayet yok. Farklı sitelerde alan kullanıcıların yorumları da gayet güzel.

Ldrago

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
143
İsim
Salih
Royuan diye mcu üreticisi bile bulamadımki ben google da arattığımda illaki bir şey çıkması gerekmez miydi nasıl bir iş bu bakalım nolacak

Amd34

80+ Silver
Bende pronun sorunsuz olacağını düşünüyorum apex’de şansa kalmış bir şey artık
Mesaj otomatik birleştirildi:

Royuan diye mcu üreticisi bile bulamadımki ben google da arattığımda illaki bir şey çıkması gerekmez miydi nasıl bir iş bu bakalım nolacak
Bende göremedim ne olarak aratmak gerekir ayrıca bu mcu çok kötüyse 1k’da bile takılıyorsa neden ajazz bunu ürünlerine koysun

Teykage

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,196
İsim
Yağız Berk Özel
Bende göremedim ne olarak aratmak gerekir ayrıca bu mcu çok kötüyse 1k’da bile takılıyorsa neden ajazz bunu ürünlerine koysun
Herkeste öyle sorunlar yok zaten bize gelenlerde sorun olmayabilir şans işi en kötü iade ederiz.

Dahası  
Reaksiyon skoru
136
İsim
.
Paşam sonunda uçaktan indi 5 gündür uçaktaydı.
Alıntıyı görüntüle
Benimki ortalıkta yok.
1729949424098.png

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,039,810
Üyeler
164,915
Son üye
enes217