biter gibi alınHocam stoklar hemen bitermi 1-2 gün sepette bekletip indirimli almayı düşünüyorum
O kadar hızlı kargoya verildi mi ki iade edemedi kimse? Öyle olsa bile havaalanında yahut gümrüğe girmeden iade edemiyorlar mı?Bir sıkıntı yok aslında, bütün olay apex ve pronun 2 farklı kontrolcüye sahip versiyonunun olması. Herkes nordic kontrolcü ile geliyor sandı yapıştırdı siparişi ama temu dedi ki lan sizin neyinize nordic falan sanki e-sporcusunuz alın royuan veriyorum neyinize yetmiyor millet tabi zortt sonra feryat figan leğeni kapan maşrapayı kapan temuya koştu tabi iptal de edilmiyor çoğunun kargolandı iş işten geçti anlayacağın temu sağolsun hoplattı tüm forumu daha doğrusu 1400 e pro alanları
Tüm olay bu yani.
nası yaptın bunu yaw kaç sayfa geri gitmek lazımhem mouse 400 tl oldu hem 100tl kupo verdiler hem %20 indirim verdiler
çok büyüksün TEMU
Mouse un kontrolcüsü dostum, önemli bir parça diyebilirim.nordic ve royuan dediğiniz dongle mı oluyor
Seninle aynı durumdayızBen Pro'yu 1200'e aldım memnunum Apex sorunsuz çıkarsa en kötü aldığım fiyata satarım Pro'yu .
Youtube'da bir dünya var.videosunu bulamadım hiç mouse un var mı bulabılen
hocam ilk olarak mesajlardan promosyonlara ordada ekstra indirim seni bekliyor var ordan mouse bulup seçin zaten 450 tl oluyornası yaptın bunu yaw kaç sayfa geri gitmek lazım
türkçe olarak yazmayı unutmusumYoutube'da bir dünya var.
Diyorum ama vermiyorlar. Kendim 159P versiyonunu kullanıyorum 1K versiyonu amazondan almıştım 1400 e. Apexi alamadım bunu alayım diye uğraşıyorum.canlı desteğe %20 kupon istiyorum dediniz mi
ss atarmısınız ne diyolarDiyorum ama vermiyorlar. Kendim 159P versiyonunu kullanıyorum 1K versiyonu amazondan almıştım 1400 e. Apexi alamadım bunu alayım diye uğraşıyorum.
bende promosyonlarda çıkmıyor çıkması için ne yapabilirimhocam ilk olarak mesajlardan promosyonlara ordada ekstra indirim seni bekliyor var ordan mouse bulup seçin zaten 450 tl oluyor
sonra desteğe kuponlarınızı sorun ordaki kuponlşarı alın
en son olarak destekten ikide bir %20 indirim kuponu istiyorum diyin