❌İndirim Bitti! AJAZZ AJ159PRO 8K SARJ VE DONGLE İLE BERABER 1310TL!!!

arkadaşlar gecen de bu farenin konusu acıldı sonradan farede sıkıntı mı ne varmış herkes iade etmeye calışıyordu. şimdi bu alınır mı alınmaz mı kafam karıştı
Bir sıkıntı yok aslında, bütün olay apex ve pronun 2 farklı kontrolcüye sahip versiyonunun olması. Herkes nordic kontrolcü ile geliyor sandı yapıştırdı siparişi ama temu dedi ki lan sizin neyinize nordic falan sanki e-sporcusunuz alın royuan veriyorum neyinize yetmiyor millet tabi zortt sonra feryat figan leğeni kapan maşrapayı kapan temuya koştu tabi iptal de edilmiyor çoğunun kargolandı iş işten geçti anlayacağın temu sağolsun hoplattı tüm forumu daha doğrusu 1400 e pro alanları 🤣

Tüm olay bu yani.

Bir sıkıntı yok aslında, bütün olay apex ve pronun 2 farklı kontrolcüye sahip versiyonunun olması. Herkes nordic kontrolcü ile geliyor sandı yapıştırdı siparişi ama temu dedi ki lan sizin neyinize nordic falan sanki e-sporcusunuz alın royuan veriyorum neyinize yetmiyor millet tabi zortt sonra feryat figan leğeni kapan maşrapayı kapan temuya koştu iptal etcem diye çoğunun tabi kargolanmıştı iş işten geçti temu sağolsun hoplattı tüm forumu daha doğrusu 1400 e pro alanları 🤣

Tüm olay bu yani.
Ben Pro'yu 1200'e aldım memnunum Apex sorunsuz çıkarsa en kötü aldığım fiyata satarım Pro'yu :D.

sende tüm ajazz başlıklarına yazmışsın tok gözlü kankim 🙏🙏
kardesim ben goruyorum indirimde duzgun bir sey varsa alıyorum yani indirim kuponu üstüne indirim arayan bi seviyeye gelmedim hic allaha sukur alıp geciyorum, etik gormuyorum bu kadar abartmayı

kardesim ben goruyorum indirimde duzgun bir sey varsa alıyorum yani indirim kuponu üstüne indirim arayan bi seviyeye gelmedim hic allaha sukur alıp geciyorum da yani etik gormuyorum bu kadar abartmayı
İndirim veya indirim kuponu veriyorlarsa alırsın bu konunun etiklikle alakası yok boş yapmışsınız.

kardesim ben goruyorum indirimde duzgun bir sey varsa alıyorum yani indirim kuponu üstüne indirim arayan bi seviyeye gelmedim hic allaha sukur alıp geciyorum da yani etik gormuyorum bu kadar abartmayı
sanki illegal iş yapıyoruz site veriyo bunları bize gasp etmiyoruz sen alıyosun diye herkes alamaz herkesin bütçesi çıkmaz

İndirim veya indirim kuponu veriyorlarsa alırsın bu konunun etiklikle alakası yok boş yapmışsınız.
orada 12 13 saat çalışan insanları düşünmezsen tabii ki etik hocam her neyse beni alakadar etmez, daha demin 10 saniye içerisinde %20 indirimi aldım bu arada.

aferin sana kuponları almamak cidden çok ileri seviye bir hareket 350 liralık ürüne 950 verip gelip burda millete boş yapma belki bütcemiz kısıtlı süperzeka

Bir sıkıntı yok aslında, bütün olay apex ve pronun 2 farklı kontrolcüye sahip versiyonunun olması. Herkes nordic kontrolcü ile geliyor sandı yapıştırdı siparişi ama temu dedi ki lan sizin neyinize nordic falan sanki e-sporcusunuz alın royuan veriyorum neyinize yetmiyor millet tabi zortt sonra feryat figan leğeni kapan maşrapayı kapan temuya koştu tabi iptal de edilmiyor çoğunun kargolandı iş işten geçti anlayacağın temu sağolsun hoplattı tüm forumu daha doğrusu 1400 e pro alanları 🤣

Tüm olay bu yani.
nordic ve royuan dediğiniz dongle mı oluyor

Promosyonlardan "ekstra indirim seni bekliyor" ile vergi dahil 983 TL'ye aldim. Paylasim icin tesekkurler.

Geri