Neler Yeni

❌İndirim Bitti! AJAZZ AJ159PRO 8K SARJ VE DONGLE İLE BERABER 1310TL!!!

Amd34

80+ Silver

thepublicman

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,336
İsim
Kadir
159P nin yerine alınır mı? yoksa apex mi bekliyim
Ben biraz araştırdım 159 pro ile p hemen hemen aynı stand geliyor mu onu netleştiremedim p versiyonda ama hemen hemen aynı rakamlar bence 750 TL civarına pro geliyorken pro en mantıklısı 8k vs
apex ile pronun arasında farkta apexte yeni bir sensör var kağıt üstünde prodan biraz daha iyi ek olarak şarjını dijital olarak mı ne gösteriyormuş. Görsel olarak daha iyi duruyor prodan ama hiç yorum yok demişlerdi yeni model olduğu için ben detaycılığı pek sevmediğimden bu tür ürünlerde sadece bunu gördüm.
Kasımda yine getirir temu, şimdiden başladı

Aurelia

80+ Bronze
Apex hiç girmedi stoğa beklemek sıkıcı olabilir gelme ihtimali yok gibi hiç sokmadılar stoğa
Aldıktan sonra stoğa girerse çok kötü şans olur. benim kullandığımla tek farkı (8K hz ve royuan olması galiba)

Spectre_zz

80+ Bronze
Herhangi bir fırsatı değerlendirmek isteyen bunu değerlendiriken de ekstra indirim kupon var mı diye soranları eleştirenleri anlamıyorum.
%50 faizin saçma sapan gündemin ortalığın bombok olduğu dönemde insanlar ucuza ürün alabiliyor diye ilgileniyor bu "fırsatçılık" değildir, fırsatı yakalamaktır. Fırsatçılık bir üründen onlarca belki de yüzlerce alıp piyasa da fahiş fiyattan satmaktır (pandemi de firmaların ekran kartında yaptığı gibi)
Bırakın insanlar bir mouse ile mutlu olsun, yok nordic yok şu bu diye detaycılık yapanlarda bence biraz keyif alsınlar
kral sana ben de hak veriyorum fakat bu acgozlulugun sonu gümrüğün komple kapanmasıyla sonuclanıcak bence ileride goruceksiniz.Yoksa ben de katılıyorum keske oyle olsa.

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,365
İsim
Diyarhan
Şimdi almak istesem 491tl + vergiye 159 pro alabiliyorum. Gerek yok ama

Aurelia

80+ Bronze
Ben biraz araştırdım 159 pro ile p hemen hemen aynı stand geliyor mu onu netleştiremedim p versiyonda ama hemen hemen aynı rakamlar bence 750 TL civarına pro geliyorken pro en mantıklısı 8k vs
apex ile pronun arasında farkta apexte yeni bir sensör var kağıt üstünde prodan biraz daha iyi ek olarak şarjını dijital olarak mı ne gösteriyormuş. Görsel olarak daha iyi duruyor prodan ama hiç yorum yok demişlerdi yeni model olduğu için ben detaycılığı pek sevmediğimden bu tür ürünlerde sadece bunu gördüm.
Kasımda yine getirir temu, şimdiden başladı
Hocam standlar aynı kendi kullandığım ve pro nun resimlerine baktığımda. Apex te sensör ve standında kücük ekran var istediğin gifi koyabildiğin

Bu arada standlar minnacık

Rauzy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
194
İsim
İsrafil can
ya hiçbiri vermiyor 2 hesapta deniyorum

thepublicman

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,336
İsim
Kadir
kral sana ben de hak veriyorum fakat bu acgozlulugun sonu gümrüğün komple kapanmasıyla sonuclanıcak bence ileride goruceksiniz.Yoksa ben de katılıyorum keske oyle olsa.
Bu vergilerle gümrüğün kapanması imkansız, 440 TL lik mouse 650-700 e geliyor vergiyle. Basit bir ürün bu daha ne ürünler geçiyor gümrükten
Devletin vergi almayı sürdürdüğü hiçbir şey kapanmaz, olsa olsa en fazla vergi artar onu da yaptılar

Spectre_zz

80+ Bronze
Bu vergilerle gümrüğün kapanması imkansız, 440 TL lik mouse 650-700 e geliyor vergiyle.
Devletin vergi almayı sürdürdüğü hiçbir şey kapanmaz, olsa olsa en fazla vergi artar onu da yaptılar
dediğim şeye geliyor yine kral yarin 15 dolara düsürecekler vergi %150 olacak o zaman burdan aldığın daha ucuza gelecek yani yine aynı şeye cıkıyor

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,365
İsim
Diyarhan

stiga05fx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,292