❌İndirim Bitti! AJAZZ AJ159PRO 8K SARJ VE DONGLE İLE BERABER 1310TL!!!

hocam ilk olarak mesajlardan promosyonlara ordada ekstra indirim seni bekliyor var ordan mouse bulup seçin zaten 450 tl oluyor
sonra desteğe kuponlarınızı sorun ordaki kuponlşarı alın
en son olarak destekten ikide bir %20 indirim kuponu istiyorum diyin
atk f1 pro aldığım zamana denk gelmese alırdım aslında da klavye de yaparım şu taktiği.

telefondan temuda hesap nasıl değiştiriyoruz? 20tl eksiğim var siparişi yapabilmek için şaka gibi T-T

bu sadece yeni üyelere mi peki ben baktım da yoktu.
yok kanka ya promosyonlar kısmına ekleniyor gelince ben ürün aldım ondan sonra verdi mesela bu yüzden 2 tane pro almak zorunda kaldım %20 ile almıştım birtane önceden

159P nin yerine alınır mı? yoksa apex mi bekliyim

Herhangi bir fırsatı değerlendirmek isteyen bunu değerlendiriken de ekstra indirim kupon var mı diye soranları eleştirenleri anlamıyorum.
%50 faizin saçma sapan gündemin ortalığın bombok olduğu dönemde insanlar ucuza ürün alabiliyor diye ilgileniyor bu "fırsatçılık" değildir, fırsatı yakalamaktır. Fırsatçılık bir üründen onlarca belki de yüzlerce alıp piyasa da fahiş fiyattan satmaktır (pandemi de firmaların ekran kartında yaptığı gibi)
Bırakın insanlar bir mouse ile mutlu olsun, yok nordic yok şu bu diye detaycılık yapanlarda bence biraz keyif alsınlar

Geri