Neler Yeni

❌İndirim Bitti! AJAZZ AJ159PRO 8K SARJ VE DONGLE İLE BERABER 1310TL!!!

thepublicman

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,336
İsim
Kadir
Hocam standlar aynı kendi kullandığım ve pro nun resimlerine baktığımda. Apex te sensör ve standında kücük ekran var istediğin gifi koyabildiğin

Bu arada standlar minnacık
Apexte güzel hemen bitmiş sanırım ben konuyu bile göremedim 159 pro 650 TL civarına geldi bana gayet iyi fiyat kullanırım standlı o fiyata mouse yok ama apex yine 500 TL civarına gelirse net alınır kesinlikle değerlendirilir prodan görsel olarak kesin iyi ama teknik olarak iyi mi ondan emin değilim yorum yok çünkü

Spectre_zz

80+ Bronze
arkadaşlar kısaca söyliyeyim müşteri hizmetinden en fazla %20 indirim alırsınız başka bir şey veremezler.mesajlar kısmından promosyonlar kısmına gelen indirimler tamamen algoritma tarafından rastgele geliyor kısaca destek bunu size tanımlayamaz boşuna adamlara yazmayın sadece bekleyebilirsiniz

thepublicman

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,336
İsim
Kadir
dediğim şeye geliyor yine kral yarin 15 dolara düsürecekler vergi %150 olacak o zaman burdan aldığın daha ucuza gelecek yani yine aynı şeye cıkıyor
Ben tam tersine bir süre sonra 30 euro sınırının artabileceğini düşünüyorum çok düşürdüler
Vergiyi tabana yaymayı seviyorlar, sınır artarsa alışveriş oranı haliyle vergi geliri artar.

Aurelia

80+ Bronze
Apexte güzel hemen bitmiş sanırım ben konuyu bile göremedim 159 pro 650 TL civarına geldi bana gayet iyi fiyat kullanırım standlı o fiyata mouse yok ama apex yine 500 TL civarına gelirse net alınır kesinlikle değerlendirilir prodan görsel olarak kesin iyi ama teknik olarak iyi mi ondan emin değilim yorum yok çünkü
Ben konuyu görüp linke tıkladığımda stokları bitmişti.820Pro ve Apex in stokları. Gamepad gördüm onuda alamadım. Bunu almayıp stok beklersem de stokların yenilenmesine kadar kuponum biter herhalde

Teykage

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,182
İsim
Yağız Berk Özel
adamlar tüm türkiyede kafasına göre interneti kesiyor hala gümrüğün kapanmayacağını düşünüyorsunuz aaaah ah keşke söz sahibi olsak arkadaşlar
Gümrüğün kapanması için bir neden yok kimse kafasına göre gümrüğü kapamaz iyi günler.
Ben konuyu görüp linke tıkladığımda stokları bitmişti.820Pro ve Apex in stokları. Gamepad gördüm onuda alamadım. Bunu almayıp stok beklersem de stokların yenilenmesine kadar kuponum biter herhalde
Çok şey kaçırmışsınız.

thepublicman

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,336
İsim
Kadir
Ben kasımda stok getireceğini düşünüyorum temunun büyük ihtimalle ajazz ile özel anlaşma yaptı (sadece tahmin)
Farklı model veya markalarda görebiliriz şimdiden bu fiyatlara satıyorsa kasım için temu özelinde benim beklentim yükseldi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,038,476
Üyeler
164,679
Son üye
oyuncuman