shaco27
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,940
vallahi öyle olduRoma mızrağı
vallahi öyle olduRoma mızrağı
Güzel bir klavye ben de arıyorum öneriniz var miklavye ile aran nasıl veya mous çıktımı kargoya.
Kampanya ve kuponNasil aldiniz o fiyata
apex ucuza satıldı zoruma gittiiptal etme nedenin neydi dostum ? Razer cobra var bende kablolu elimin altında dursun diye aldım kablosuza geçmek için değer mi 1310 TL'ye sence
takip et ajazz ürünleri düşüyor temuya arada illa denk gelir kasımda sağlam bir şey.Güzel bir klavye ben de arıyorum öneriniz var mi
Gümrük görevlileri geçirmiyor ki klavyeyi kafayı yiyeceğim.klavye ile aran nasıl veya mous çıktımı kargoya.
aynen deneme elinde patlayabilirBilinçsiz olarak yani. Ben denemeyeyim o zaman .d
Bize niye aldırdınız hocam o zaman %20 indirim ile 1200'e aldık.Bu ürünü temu nun verdiği ekstra indirim + %20 destek indirimi olmadan almayın.
Siz aldığınızda benim mouse dan haberim yoktu. Bende 1200 e alıcaktım param olmayınca M7 Pro almıştım baktım apex çıkınca onu aldım. En başından beri 159P önerdim ben. 159 Pro çok pahalı kalıyordu. (Diğerlerini görmeden önce ucuzdu)Bize niye aldırdınız hocam o zaman %20 indirim ile 1200'e aldık.
pro bendede aynı klavye süperGümrük görevlileri geçirmiyor ki klavyeyi kafayı yiyeceğim.
Alıntıyı görüntüle
Bu pro
Alıntıyı görüntüle
Bu da Apex
Alıntıyı görüntüle
Nasıl alıyoruz hocam ekstra indirimiBu ürünü temu nun verdiği ekstra indirim + %20 destek indirimi olmadan almayın.