O muhabbet çok iyi ya onun sayesinde 1200'e Ak820 max aldım.Promosyanlarda ekstra indirim vardı %20 kuponu kullanmasaydım 700 lere düşecekti.
O muhabbet çok iyi ya onun sayesinde 1200'e Ak820 max aldım.Promosyanlarda ekstra indirim vardı %20 kuponu kullanmasaydım 700 lere düşecekti.
Promosyonun adi neydiPromosyanlarda ekstra indirim vardı %20 kuponu kullanmasaydım 700 lere düşecekti.
Ben sevmiyorum öyle keycap ya çok çocuksu geliyor.Bu tuş takımı güzel yakışmış google de gördüm
"Ekstra indirim seni bekliyor"Promosyonun adi neydi
Kral konu açasıya onun stok biter haberin olsun.Apexin stoğu gelirse konu açar mısınız konular çok uzayınca kimse takip edemiyor apex cidden iyi duruyormuş
Kasım ayı geliyor, cidden iyi fiyatsa konu açın herkes faydalansın görürsem ben de açarım
Belli olmaz 159proyu bugün baya kişi aldı vergi dahil 700 e halen bitmediBen sevmiyorum öyle keycap ya çok çocuksu geliyor.
"Ekstra indirim seni bekliyor"
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Kral konu açasıya onun stok biter haberin olsun.
Apex'i alacam diye ben de unuttum 200-300'e Aj159 P alabilirdim.2 gün önce mouse alırken stok biticek diye alacaklarımıda unuttum havya ucu ve makaron alacaktım fiyatları baya ucuzdu.
Şu balkabaklı klavye güzeldi ama yetişemedim para yatırmaya gittim bitmişti.Apex'i alacam diye ben de unuttum 200-300'e Aj159 P alabilirdim.
Pro'yu geldiği gibi direkt 1400'e koyup okutsam mı diye arada kaldım.
Yarın gelebilir promosyon hocam.Ben indirim falan alamadım hala vergi dahil 1309 tl. İndirimleri görünce iptal etmiştim şimdi müsait oldum. Uygulamada indirdim belki kupon vs gelir diye ama şuanda bişey yok…
Valla ben proyu benim kuzene opsiyonladım. Aldığım fiyata vercem ama Apex gelene kadar kullanıp bakcam bir proya. Apex geç gelecek gibi duruyor.Pro'yu geldiği gibi direkt 1400'e koyup okutsam mı diye arada kaldım.
Yarın gelebilir promosyon hocam.