Dogukappa
80+ Bronze
Dahası
kredi olarak veriyorBana 400 TL iade edecek de bu sonraki alışveriş için kupon mu yoksa hesabıma 400 TL mı yatacak
kredi olarak veriyorBana 400 TL iade edecek de bu sonraki alışveriş için kupon mu yoksa hesabıma 400 TL mı yatacak
Bana 400 TL iade edecek de bu sonraki alışveriş için kupon mu yoksa hesabıma 400 TL mı yatacak
Profilde gördüğün kredi bakiyesi kismina taksit taksit geliyor, sonraki alışverişlerde harcamam içinBana 400 TL iade edecek de bu sonraki alışveriş için kupon mu yoksa hesabıma 400 TL mı yatacak
Nasıl 182 tlSadece siyahı indirimde dikkat edin benim beyaz aj159 vergi ile 182tlye geldi.Bu pazartesi en geç salı gelir ptt kargoya verdi bu foto eski.
cidden nasıl 182Sadece siyahı indirimde dikkat edin benim beyaz aj159 vergi ile 182tlye geldi.Bu pazartesi en geç salı gelir ptt kargoya verdi bu foto eski.
Hocam sepetimdeydi pahalı geldiği için düz aj159 almıştım gece 2 gibi nerede diye bakarken bu 110 veya 120 tl arası birşeydi.cidden nasıl 182
Çark çevirdin miKredi yerinden aldım gelen giden yok .
Geç geldiği için 65 tl kupon bile aldım.Aj 159 iade ettim kredi kartına para geç yatar diye iade beklemeden sanal kart limiti artırıp aldım.Hocam sepetimdeydi pahalı geldiği için düz aj159 almıştım gece 2 gibi nerede diye bakarken bu 110 veya 120 tl arası birşeydi.
Çark çıkmadı şimdi kupon tanimlamislar. 140 TL'lik bir sürü kupon.Çark çevirdin mi