Öneri Ajazz AK680 Alınır mı? İyi mi?

crabman

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
388
Ajazz AK680 klavye alınır mı arkadaşlar? sıkıntısı var mı? 1200 tl ye falan şöyle güzel 65 klavye arıyorum buna rastladım.

fena değil alınabilir red ve brown seçenekleri vardı

Ajazz AK680 klavye alınır mı arkadaşlar? sıkıntısı var mı? 1200 tl ye falan şöyle güzel 65 klavye arıyorum buna rastladım.
Alınmaz AIGO klavyelere bak.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

fena değil alınabilir red ve brown seçenekleri vardı
Drinkey marka ne oldugu bilinmedik switchler kullanıyor ben aldıgımda 2 haftada 3 tuş gitmişti. Kesinlikle önermiyorum zaten keycapler cam gibi ışığın yarısını geçiriyor ve ajazz diye kaliteli değil maalesef.

Drinkey marka ne oldugu bilinmedik switchler kullanıyor ben aldıgımda 2 haftada 3 tuş gitmişti. Kesinlikle önermiyorum zaten keycapler cam gibi ışığın yarısını geçiriyor ve ajazz diye kaliteli değil maalesef.

bu nasıl? rgb siz sanırım. ben rgb olmasını tercih ediyorum. şu anki klavyem rgb siz ve artık sıktı.

ben ak820pro kullanıyorum kalitesi güzel bence aynı kalite ak680 de yoksa bilemem denemedim hiç

ben ak820pro kullanıyorum kalitesi güzel bence aynı kalite ak680 de yoksa bilemem denemedim hiç
Maalesef aralarında dağlar kadar fark var.

bu nasıl? rgb siz sanırım. ben rgb olmasını tercih ediyorum. şu anki klavyem rgb siz ve artık sıktı.
Eğer rgb istiyorsanız sarı siteden sıfır z686 bakmanızı öneririm veya z11rgb de bakabilirsiniz. Bakmam derseniz k617 bakın

Maalesef aralarında dağlar kadar fark var.

Eğer rgb istiyorsanız sarı siteden sıfır z686 bakmanızı öneririm veya z11rgb de bakabilirsiniz. Bakmam derseniz k617 bakın

bunu alayım mı uygun mu?

ajazz ak680 fiyatına göre idare eder ama uzun vadede keycap ve yazılım kısmı biraz sıkıntılı olabilir alternatif olarak 1200 tl civarında keychron k6 ya da k8 ikinci el bulursan çok daha sağlam seçenek olur ayrıca akko 3068b veya royal kludge rk68 de bu bütçede denk gelebilir bunlar hem daha kaliteli his veriyor hem de yazılım desteği daha düzgün oluyor

bunu alayım mı uygun mu?
Tatmin eder ama bence fiyatı fazla üstüne ekleyip marketplaceden vs. F75 bile bulabilirsin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,293
Üyeler
183,409
Son üye
meteree
Geri