Neler Yeni

❌İndirim Bitti! 🔥🔥 Ajazz AK820 Max 721TL + Vergi 🔥🔥

damn2u

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,008
İsim
Sercan SAYİT
Bana ikinci dönüşleri şöyle oldu. Adamların gözü açıldı maalesef. Çok suistimal edilince normal tabi.

Merhaba, Bizimle iletişime geçtiğiniz için teşekkür ederiz ve sizi beklettiğimiz için özür dileriz. Önerdiğimiz ürünü değiştirmek istemiyorsanız, değiştirmek istediğiniz ürünü seçebilirsiniz, ancak lütfen orijinal siparişinizdeki ürüne eşdeğer bir fiyata sahip bir ürün seçin. Seçtiğiniz ürünün fiyatı siparişinizdeki üründen yüksekse, farkı ödemeniz gerekir. Ürünü seçtikten sonra lütfen istediğiniz rengi ve anahtar türünü söyleyin, böylece sizin için envanteri kontrol edebilir ve ödemeniz gereken farkı kontrol edebiliriz. Başka sorularınız varsa lütfen bize bildirin .İyi günler! Saygılarımla.

Isofyan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,190
İsim
Yunus
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji, yazılım, bilgisayar ve telefon
kimse sunulan urunu begenmedigi icin kafalari atti sanirim :) . al o zaman istedigin urunu diyorlar. bana da benzer bir mail geldi. bankaya kur farkini odemis olduk ve elimize de bir sey gecmedi. Kim acti ulan bu basligi? :D:D:D
Ben ak820 pro istiyorum diye maile tekrar dondum

alinmiyoabi

80+ Bronze
Valla paşa paşa ak820 pro mu yollicak nasıl firma lan bu tr de olsa 2dkda 10 kez dava yer

alinmiyoabi

80+ Bronze
Valla reis benim hala siparisim aj820pro kargolanacak yazmışlar tahminen önerdikleri ürünü yollarlar yoksa tepki yer
yani yaptiklari gercekten cok mantiksiz. hem bana urunu satiyorsun sonra da sununla degistirelim diyorlar. tamam oyle yapalim diyorsun sonra da yok oyle olmaz sen bize indirimsiz fiyattan farkini ode diyorlar. biraz uzucu bir durum ancak bu forumdaki gunluk zurna durum parasini indirim kovalayarak cikaran yamyamlara birinin cikip vurmasi gerekiyordu bir kere de olsa. varsin benim de 100 liram kur farkina gitsin. epomaker kraldir benim icin hala :D :D :D

Demoizm

80+
yani yaptiklari gercekten cok mantiksiz. hem bana urunu satiyorsun sonra da sununla degistirelim diyorlar. tamam oyle yapalim diyorsun sonra da yok oyle olmaz sen bize indirimsiz fiyattan farkini ode diyorlar. biraz uzucu bir durum ancak bu forumdaki gunluk zurna durum parasini indirim kovalayarak cikaran yamyamlara birinin cikip vurmasi gerekiyordu bir kere de olsa. varsin benim de 100 liram kur farkina gitsin. epomaker kraldir benim icin hala :D :D :D
Bok gibi şirket kanka. Maillere 2 gün sonra bakıyorlar canlı destek zaten allaha emanet 1 saat yerine 1 gün sonra bakıyor. Sattıkları ürünün arkasında durmuyorlar. Mouse aldım onuda iptal ettim.

~helloworld

80+ Bronze
50 sayfadan toplasan 15 yorum falan okudum okumadım ,adamlar 20 dolara 820 pro sunmuş siz hala uzatmışsınız meseleyi alamazsanız hiç üzülmem

alinmiyoabi

80+ Bronze
50 sayfadan toplasan 15 yorum falan okudum okumadım ,adamlar 20 dolara 820 pro sunmuş siz hala uzatmışsınız meseleyi alamazsanız hiç üzülmem
Siz sorunlumusunuz hocam 1 hafta 820pro sunmadilar sonra sundu şuan adamlar başka ürün seçin diyo 820 pro yu okeylememe rağmen para farkı diyo siz iyimisiniz bokum gibi firma kargolasalardi bari

~helloworld

80+ Bronze
Siz sorunlumusunuz hocam 1 hafta 820pro sunmadilar sonra sundu şuan adamlar başka ürün seçin diyo 820 pro yu okeylememe rağmen para farkı diyo siz iyimisiniz bokum gibi firma kargolasalardi bari
ben iyiyim sorduğun için sağol :)

~helloworld

80+ Bronze
ama siz pek iyi değilsiniz herhalde bir soğuk su için

alinmiyoabi

80+ Bronze
Ne demek daim olsun
ben iyiyim sorduğun için sağol :)
Mesaj otomatik birleştirildi:

ama siz pek iyi değilsiniz herhalde bir soğuk su için
Yasinizin 14 15 olduğunuzu fark ederek size kolay gelsin para kolay kazanılmıyor anlarsinzi buyunce böyle abuk subuk ta konusursunuz sadece başka isleviniz yok ağzı olan konuşsun 10 gün olmuş sipariş edeli adamların abuk subuk üslubuna bak başka forumda olsan şimdiye 50 kez ban yemiştin eski mesajlarina bakarak cevaplıyorum bunu

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,086,466
Üyeler
172,679
Son üye
Battal
Top Bottom