Neler Yeni

❌İndirim Bitti! 🔥 Ajazz AK820 Max 721TL + Vergi 🔥

~helloworld

80+ Bronze
Ne demek daim olsun

Mesaj otomatik birleştirildi:

Yasinizin 14 15 olduğunuzu fark ederek size kolay gelsin para kolay kazanılmıyor anlarsinzi buyunce böyle abuk subuk ta konusursunuz sadece başka isleviniz yok ağzı olan konuşsun 10 gün olmuş sipariş edeli adamların abuk subuk üslubuna bak başka forumda olsan şimdiye 50 kez ban yemiştin eski mesajlarina bakarak cevaplıyorum bunu
Yaşım 21

Senden fazla sektör ve iş tecrübem olduğunu sigorta giriş çıkışı ile kanıtlayabilirim

MustafaaY

80+ Bronze
Benim klavyeyi YunExpress ile kargoya vermişler.

Ekler

• Screenshot_20250331_161754_Gmail.jpg
    Screenshot_20250331_161754_Gmail.jpg
    253.2 KB · Hit: 59
Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Deniz
Benim klavyeyi YunExpress ile kargoya vermişler.
Hayırlı olsun üstat

Böyle boş muhabbetlere gerek yok isteyen satar isteyen kullanır isteyen 100 ucuz diye yurt dışından alır sizi bağlamaz baglayamazda eleştirme hakkınız da var tabii ama tartışmadan olmak zorunda burası bir forum haddinizi asmadan elestiri yapmamaniz daha doğru olur teşekkürler
arkadaslar bireysel tartismalara girmeye hic gerek yok. uganda da indirimli teknolojik alet bulsa alip, turkiye'de 300-500 lira farka satip gunluk zurna durum parasini cikarmaya calisan arkadaslardir bu durumun sebebi. bu forum sadece turkiye ozelinde degil, global boyutta bir sorun haline gelmistir. bu durumu elestiren arkadaslarin banlanmasi yerine, basliklar altinda "alirim su paraya satarim", "zurna parasi cikti" vb gibi mesajlar atan arkadaslarin banlanmasi cok daha iyi olacaktir. epomaker gibi magduriyetlerin bu forumda cogalmasi dilegi ile iyi forumlar...
Yaşım 21

Senden fazla sektör ve iş tecrübem olduğunu sigorta giriş çıkışı ile kanıtlayabilirim

MustafaaY

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Feridun Oztuna
merhaba, haddimi astigim herhangi bir ifade yok diye dusunuyorum yazdiklarimda. kimseye hakaret etmedim, tartismaya girmeye de calismiyorum. hatta ilk basta yazdigim sey bireysel tartismalara gerek yok seklinde. bu foruma daha yeni uye oldum sayilir ve gecen bu kisa surede daha onceki yazdiklarim gibi beni rahatsiz eden pek cok sey gordum. ben bu durumu elestiriyorum. kimseye hakaret etmiyorum. isteyen istedigini yapsin tabi. ben sadece kendi acimdan yanlisi soyluyorum. saygilar...

Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Deniz
merhaba, haddimi astigim herhangi bir ifade yok diye dusunuyorum yazdiklarimda. kimseye hakaret etmedim, tartismaya girmeye de calismiyorum. hatta ilk basta yazdigim sey bireysel tartismalara gerek yok seklinde. bu foruma daha yeni uye oldum sayilir ve gecen bu kisa surede daha onceki yazdiklarim gibi beni rahatsiz eden pek cok sey gordum. ben bu durumu elestiriyorum. kimseye hakaret etmiyorum. isteyen istedigini yapsin tabi. ben sadece kendi acimdan yanlisi soyluyorum. saygilar...
Sizlik bir sıkıntı yok hocam sadece genel bilgilendirme gayet güzel yazmışsıniz elinize sağlık ben diğer arkadaşı alintilicaktim sizi de alintilamisim ondan oldu teşekkürler

Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Feridun Oztuna
merhaba, haddimi astigim herhangi bir ifade yok diye dusunuyorum yazdiklarimda. kimseye hakaret etmedim, tartismaya girmeye de calismiyorum. hatta ilk bas
Sizlik bir sıkıntı yok hocam sadece genel bilgilendirme gayet güzel yazmışsıniz elinize sağlık ben diğer arkadaşı alintilicaktim sizi de alintilamisim ondan oldu teşekkürler

ta yazdigim sey bireysel tartismalara gerek yok seklinde. bu foruma daha yeni uye oldum sayilir ve gecen bu kisa surede daha onceki yazdiklarim gibi beni rahatsiz eden pek cok sey gordum. ben bu durumu elestiriyorum. kimseye hakaret etmiyorum. isteyen istedigini yapsin tabi. ben sadece kendi acimdan yanlisi soyluyorum. saygilar...
saolun hocam. bu konu hakkindaki sikayetlerimi daha once forum onerileri icin yonlendirilen mail adresinde de belirtmistim. burada gercekten bence buyuk bir sikinti ve yanlis var. hatta bence mudahale edilmesi gereken bir yanlis var. bu forum bu sekilde devam ettigi surece bireysel tuketici ucuza teknolojik urun alamaz hicbir sekilde bu ulkede. ama cevap falan alabilecegimi dusunmuyorum tabi. bu baslik altinda kirdigim insanlardan ozur diliyorum. konu ozelinde yazmak yerine kendi derdimi yazmak benim hatam. forum yoneticilerine yeni bir mail atmak daha iyi bir tercih olurdu. ozur diliyorum kirdigim insanlardan...

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Deniz
saolun hocam. bu konu hakkindaki sikayetlerimi daha once forum onerileri icin yonlendirilen mail adresinde de belirtmistim. burada gercekten bence buyuk bir sikinti ve yanlis var. hatta bence mudahale edilmesi gereken bir yanlis var. bu forum bu sekilde devam ettigi surece bireysel tuketici ucuza teknolojik urun alamaz hicbir sekilde bu ulkede. ama cevap falan alabilecegimi dusunmuyorum tabi. elden bir sey gelmiyorsa sanirim benim icin en iyisi bu foruma bir daha girmemektir. bu baslik altinda kirdigim insanlardan ozur diliyorum. konu ozelinde yazmak yerine kendi derdimi yazmak benim hatam. forum yoneticilerine yeni bir mail atmak daha iyi bir tercih olurdu. ozur diliyorum kirdigim insanlardan...
Yok hocam ne ozuru sacmalamayin sizin forumu düzeltmeyi çalışıyorsunuz bazilarida baltalamayi canınızı sıkmayın

Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
Hasan Akçay
Başka bir yunexpressten kargo aldığımda 3 günde yerel taşıyıcıya teslim edilmişti bunda 3 gündür tık yok

Top Bottom