gorkemagir
80+
- Reaksiyon skoru
- 8
2800 liraya buldum,özelliklerine göre alınır mı sizce?
Bende bununla mchose g75pro arasında kalmıştım , eğer knob ve ekran sizin için önemli değilse g75 pro daha premıum hisettiriyor2800 liraya buldum,özelliklerine göre alınır mı sizce?
Hocam mchose olan modelin siyah olan modelini bulabilseydim ona da bakacaktim,siyah modeli yok mu yada stokta mı bulunmuyor şuan?Bende bununla mchose g75pro arasında kalmıştım , eğer knob ve ekran sizin için önemli değilse g75 pro daha premıum hisettiriyor
2500-3000 TL bandına başka bir öneriniz var mı hocam %75?Alınmaz diyebilirim. Acayip derecede yazılım şikayetleri var. Kullanan birinden öğrenmek en iyisi olacaktır. Ben de bir arkadaşıma klavye ararken alacaktım fakat bu durumdan kaynaklı olarak almadım. Mekanik olsa çok dert olmaz da bu manyetik biraz can sıkıcı olabilir. Çok daha kapsamlı malum switchlerin ayarlarından dolayı.
Direkt Ak820 pro da alabilirim hocam.Alınmaz diyebilirim. Acayip derecede yazılım şikayetleri var. Kullanan birinden öğrenmek en iyisi olacaktır. Ben de bir arkadaşıma klavye ararken alacaktım fakat bu durumdan kaynaklı olarak almadım. Mekanik olsa çok dert olmaz da bu manyetik biraz can sıkıcı olabilir. Çok daha kapsamlı malum switchlerin ayarlarından dolayı.
AK820 Pro güzel ama eskidi ya artık. 3K üstü istiyorlar bence o kadar verilmez artık. Gameraider K1 HE olabilir kablosuz şart değilse. O modelinde tek sorunu RGB'Leri biraz kalitesiz gece vakti bile parlaklığı düşük, bir de kablosuz değil. Bir bakmam lazım başka neler var.2500-3000 TL bandına başka bir öneriniz var mı hocam %75?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Direkt Ak820 pro da alabilirim hocam.
Kablolu olsa daha iyi olur açıkçası,şarj derdiyle uğraşmak istemiyorum klavyede.AK820 Pro güzel ama eskidi ya artık. 3K üstü istiyorlar bence o kadar verilmez artık. Gameraider K1 HE olabilir kablosuz şart değilse. O modelinde tek sorunu RGB'Leri biraz kalitesiz gece vakti bile parlaklığı düşük, bir de kablosuz değil. Bir bakmam lazım başka neler var.
https://www.idefix.com/mchose-g75-p...uz-mekanik-gaming-klavye-mc-g75-16-p-17587517 ben bu rengini aldım hocam , evime gelen ve bilgisayarla pek haşir neşir olmayan insanların bile gözü kalıyor valla klavyede ve hissiyatında. Haberin olsunHocam mchose olan modelin siyah olan modelini bulabilseydim ona da bakacaktim,siyah modeli yok mu yada stokta mı bulunmuyor şuan?
G75 aynı fiyata daha üstünmüş hocam bu rengi düşünüyorum bende,dendiği gibi fazla esneme yapıyor mu?https://www.idefix.com/mchose-g75-p...uz-mekanik-gaming-klavye-mc-g75-16-p-17587517 ben bu rengini aldım hocam , evime gelen ve bilgisayarla pek haşir neşir olmayan insanların bile gözü kalıyor valla klavyede ve hissiyatında. Haberin olsun
şöyle söyliyim hocam , zaten malzeme kalitesini eline alınca fark edersin. Öyle esneyecek bir klavye değil. Ben daha esnemesine denk gelmedimG75 aynı fiyata daha üstünmüş hocam bu rengi düşünüyorum bende,dendiği gibi fazla esneme yapıyor mu?
O zaman siparişe geçiyorum hocam sağolun varolun.şöyle söyliyim hocam , zaten malzeme kalitesini eline alınca fark edersin. Öyle esneyecek bir klavye değil. Ben daha esnemesine denk gelmedim
Ne demek hocam , benim kulaklıkta mchose x9 aynı rose red renginde. Klavyenin rengi ile çok uyumlu oldu. Seti değiştirmek istiyorsan öneririm.O zaman siparişe geçiyorum hocam sağolun varolun.