Neler Yeni

Yardım Ajazz Ak820 Pro almak mantıklı mı

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Janberk ALTAY
ajazz store üzerinden satın alım gerçekleştirdim ama herhangi bir vergi ödemedim beyler ben

eerdemm

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Erdem Şafakgül
Beyler aliexpressden 1700 liraya geliyormu trendyolda 2800 TL bu klavye

alixd

80+
ajazz store üzerinden satın alım gerçekleştirdim ama herhangi bir vergi ödemedim beyler ben
Ürünü teslim aldınız mı ki? Kapıda vergi ödeyeceksiniz muhtemelen.

Aterzhy

80+
Ürünü teslim aldınız mı ki? Kapıda vergi ödeyeceksiniz muhtemelen.
Rez

cevdettt

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
Cevdet AKGÖK
16 nisanda sipariş vermiştim bugün elime ulaştı hatta şuan ak820prodan yazıyorum kesinlikle öneririm dostum bu fiyata daha iyisi yok.
Bu bütçede en iyisi düşünmeye bile gerek yok , bence yanına switch de almayın asıl sesini iyi yapan kendi switchleri incelememe bakabilirsiniz

Bilgiler için teşşekürler dostlar sipariş vereceğim en yakın zaman da.
Kronik sorunlu bir model değil genel olarak umarım size sorunlu gelmez hayırlı olsun şimdiden.
almayı düşünüyorum fps oyunu oynuyorum genelde cs oynuyorum bu klavye sizce bu oyun tarzlarında bi sorun çıkarır mı nasıldır güzel midir

egecabbar

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
837
İsim
Ege
almayı düşünüyorum fps oyunu oynuyorum genelde cs oynuyorum bu klavye sizce bu oyun tarzlarında bi sorun çıkarır mı nasıldır güzel midir
İyidir güzeldir, fakat şu anda onun yerine daha dün indirime giren TH80 SE var ona bakmanızı şiddetle öneririm

Teykage

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,178
İsim
Yağız Berk Özel
Günde 5-6 saat CS oynuyorsanız manyetik switch klavye almak en doğru karar olacaktır.

Cavuskerem

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,747
İsim
Kerem Çavuş
hiçbir sıkıntı çıkarmaz taş gibi klavye hocam rahatlıkla alabilirsin , manyetik switch bana pek mantıklı gelmiyor bir sıkıntı olduğunda switch almaya kalksan çok maliyetli , th80 , aula75 bunlar fason üretim klavyeler aşşağı yukarı hepsi aynı klavye sadece pcb kaliteleri değişiyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,036,864
Üyeler
164,391
Son üye
19251925
Top Bottom