Kartla alakalı bir problem. 64 dolara alışveriş yapabiliyorum ben. Geçen gün arkadaşım için aldım.kart ekleyince TL çeviriyor bu sefer 2274 oluyo anlamadım bende
Kartla alakalı bir problem. 64 dolara alışveriş yapabiliyorum ben. Geçen gün arkadaşım için aldım.kart ekleyince TL çeviriyor bu sefer 2274 oluyo anlamadım bende
Benimki Yapıkredi.Hangi kart ile hocam
Ürünü teslim aldınız mı ki? Kapıda vergi ödeyeceksiniz muhtemelen.ajazz store üzerinden satın alım gerçekleştirdim ama herhangi bir vergi ödemedim beyler benAjazz AK820 Pro
TFT Screen: The Interactive Interface This 75% mechanical keyboard comes equipped with a TFT Screen, serving as your interactive interface for real-time updates and customization. The high-definition display allows for customizable visuals, battery status, date & time display, connectivity & OS...ajazzstore.com
Rezajazz store üzerinden satın alım gerçekleştirdim ama herhangi bir vergi ödemedim beyler benAjazz AK820 Pro
TFT Screen: The Interactive Interface This 75% mechanical keyboard comes equipped with a TFT Screen, serving as your interactive interface for real-time updates and customization. The high-definition display allows for customizable visuals, battery status, date & time display, connectivity & OS...ajazzstore.com
Ürünü teslim aldınız mı ki? Kapıda vergi ödeyeceksiniz muhtemelen.
16 nisanda sipariş vermiştim bugün elime ulaştı hatta şuan ak820prodan yazıyorum kesinlikle öneririm dostum bu fiyata daha iyisi yok.
Bu bütçede en iyisi düşünmeye bile gerek yok , bence yanına switch de almayın asıl sesini iyi yapan kendi switchleri incelememe bakabilirsiniz
İnceleme - AJAZZ AK820 PRO KLAVYE İNCELEMESİ
Herkese Selamlar bugün son zamanlarda herkesin WHATGEEK üzerinden aldığı fakat incelemesini göremediğim AJAZZ marka AK820 PRO model Gift Switch klavyenin incelemesini yapıp sizlere aktarmaya çalışacağım , Ürünün kutulaması ve kutu içeriğiyle başlayalım Ürün...forum.donanimarsivi.com
Bilgiler için teşşekürler dostlar sipariş vereceğim en yakın zaman da.
almayı düşünüyorum fps oyunu oynuyorum genelde cs oynuyorum bu klavye sizce bu oyun tarzlarında bi sorun çıkarır mı nasıldır güzel midirKronik sorunlu bir model değil genel olarak umarım size sorunlu gelmez hayırlı olsun şimdiden.
İyidir güzeldir, fakat şu anda onun yerine daha dün indirime giren TH80 SE var ona bakmanızı şiddetle öneririmalmayı düşünüyorum fps oyunu oynuyorum genelde cs oynuyorum bu klavye sizce bu oyun tarzlarında bi sorun çıkarır mı nasıldır güzel midir
Günde 5-6 saat CS oynuyorsanız manyetik switch klavye almak en doğru karar olacaktır.almayı düşünüyorum fps oyunu oynuyorum genelde cs oynuyorum bu klavye sizce bu oyun tarzlarında bi sorun çıkarır mı nasıldır güzel midir
hiçbir sıkıntı çıkarmaz taş gibi klavye hocam rahatlıkla alabilirsin , manyetik switch bana pek mantıklı gelmiyor bir sıkıntı olduğunda switch almaya kalksan çok maliyetli , th80 , aula75 bunlar fason üretim klavyeler aşşağı yukarı hepsi aynı klavye sadece pcb kaliteleri değişiyoralmayı düşünüyorum fps oyunu oynuyorum genelde cs oynuyorum bu klavye sizce bu oyun tarzlarında bi sorun çıkarır mı nasıldır güzel midir
Manyetik switchli klavye alabilirsin eğer çok oynuyorsan.almayı düşünüyorum fps oyunu oynuyorum genelde cs oynuyorum bu klavye sizce bu oyun tarzlarında bi sorun çıkarır mı nasıldır güzel midir