Neler Yeni

Yardım Ajazz ak820 pro yazma sorunu

Blondeboy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
171
İsim
Ömer
Arkadaşlar ilk kez ajazz 820 pro kullanıyorum ve bu sorunla ilgili herhangi bir konu bulamadım.

1) normalde alt + Q yapınca @ işareti gelir. Bunda gelmiyor bir türlü.

2) numaradaki simgeler 1 sıra kaymış şekilde geliyor. Shift+ 8 yapınca ( geliyor. Shift+9 yapınca ) geliyor. 1 in yanındaki simgeyede tıklayınca denden işareti geliyor.
IMG-20240828-WA0014.jpg

Mesaj otomatik birleştirildi:

Kullananların hazır config ayarları varsa atarsa import edebilirim çok memnun olurum.

pancake

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Yavuz
Yani hocam windowsu ingilizce ama klavyeyi Türkçe yapmak mı gerekiyor?

Sağ alt + Q ile olmuyordu hocam da windowsu ingilizce yapmadık daha
Windows'ta Türkçe kalabilir yazmada Türkçe Q sadece klavyede ki yerleri ezberlemek gerekiyor.

stiga05fx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,262
İsim
Draq123
Dostum klavye ingilizce sen türkçe kullandılığın için oluyor. Bir hata vesaire yok yani ingilizce dilinde kullanırsan sorun çözülür
Bişe bilmeyen kafasında yorum sallar olmuş foruma gelip delircem

Aynı klavyeyi kullanıyorum klavye düzenide, windowsda türkçe gayet @ yapabiliyprum arkadaşın dediği gibi. bişe bilmeyen hayatında ingilizce düzen klavye kullanmamışlar kafasında yorum sallamasın

Sorunun çözümü bi kombinasyon vardı ona basınca düzeliyordu tuş kombinasyonu unuttum

Arkadaşlar ilk kez ajazz 820 pro kullanıyorum ve bu sorunla ilgili herhangi bir konu bulamadım.

1) normalde alt + Q yapınca @ işareti gelir. Bunda gelmiyor bir türlü.

2) numaradaki simgeler 1 sıra kaymış şekilde geliyor. Shift+ 8 yapınca ( geliyor. Shift+9 yapınca ) geliyor. 1 in yanındaki simgeyede tıklayınca denden işareti geliyor.
Alıntıyı görüntüle

Kullananların hazır config ayarları varsa atarsa import edebilirim çok memnun olurum.
F tuşlarıda ses açma ve kapama yapıyor böyle olunca oyunda f tuşunu kullanmak için fn yemi basmak gerekiyor bi test edermisin

Mesela benim ak820promda f e basınca normal f olarak algılıyor

Blondeboy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
171
İsim
Ömer
Bişe bilmeyen kafasında yorum sallar olmuş foruma gelip delircem

Aynı klavyeyi kullanıyorum klavye düzenide, windowsda türkçe gayet @ yapabiliyprum arkadaşın dediği gibi. bişe bilmeyen hayatında ingilizce düzen klavye kullanmamışlar kafasında yorum sallamasın

Sorunun çözümü bi kombinasyon vardı ona basınca düzeliyordu tuş kombinasyonu unuttum

F tuşlarıda ses açma ve kapama yapıyor böyle olunca oyunda f tuşunu kullanmak için fn yemi basmak gerekiyor bi test edermisin

Mesela benim ak820promda f e basınca normal f olarak algılıyor
Hocam 1.si Türkçeye geri mi alayım? 2.si F tuşlarını kullanmak için fn e basmak gerekiyor. Sorunun çözümünün kombinasyonunu nereden bulabiliriz. Çok iyi olur

stiga05fx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,262
İsim
Draq123
Hocam 1.si Türkçeye geri mi alayım? 2.si F tuşlarını kullanmak için fn e basmak gerekiyor. Sorunun çözümünün kombinasyonunu nereden bulabiliriz. Çok iyi olur
Ben türkçede kullanıyorum ingilizce kullan diyenleri dinleme onla alakası yok dediğim gibi bi kombinasyon var ama onu bilmiyorum

LoserIl

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Klavye çok güzelmiş 😍😍😍

topraksen

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
toprak
Sorunun çözümünü çok merak ettim bulunca yazabilirmisin
Evet dostum bişe bilmiyorum yaklaşık 10 tane ingilizce klavye kullandım hepsinde sembol tuşları bir kaymış olarak oluyor çözümü bulursan yazarsın öyle vardı ama bilmiyorum demekle olmuyor.

Sorunun çözümünü çok merak ettim bulunca yazabilirmisin
Türkçeni anlayamadım cevap da yazamıyorum "Bişe bilmeyen kafasında yorum sallar olmuş foruma gelip delircem" XDd

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,341
Üyeler
161,036
Son üye
RLEX
Top Bottom