ah lanZ11 aldım iptal ettim z686 aldım şimdi de bu çıkıyor hem de TKL tam istediğim boyutta ama iptal etsem bile alamıyorum para yetmiyor ve aliexpress de parayı hemen vermiyor süper ben bir tur camdan atlıyorum
ah lanZ11 aldım iptal ettim z686 aldım şimdi de bu çıkıyor hem de TKL tam istediğim boyutta ama iptal etsem bile alamıyorum para yetmiyor ve aliexpress de parayı hemen vermiyor süper ben bir tur camdan atlıyorum
Valla parayı çöp ettik ya bunu alsam kullanırdım 686' yı yedek olsun diye almıstımah lan
kablo sokacak yer yokkablo ile oynasam cs2 için alınır mı bu?
yağmur yağıyo atlamaZ11 aldım iptal ettim z686 aldım şimdi de bu çıkıyor hem de TKL tam istediğim boyutta ama iptal etsem bile alamıyorum para yetmiyor ve aliexpress de parayı hemen vermiyor süper ben bir tur camdan atlıyorum
rica ederimAldım bunu, teşekkürler.
rgb yok siyah renginin yeşil switch beyaz renginin hem kırmızı swıtchı hem yeşil swith bulunmadabeyler hangi switch
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
bide ışıksız mı
.![]()
Ajazz Ak871 2.4G Kablosuz Oyun Mekanik Klavye 87 Tuşları Çalışırken Değiştirilebilir Bluetooth Klavye PBT Keycaps Oyun Dizüstü Bilgisayar için
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comtr.aliexpress.com
Bunu ben 2 gün önce paylaşmıştım biride yorum olarak keycaps yazmıştı bende incelemeden konuyu silmiştim yorumlara bakmadan![]()
Ajazz Ak871 2.4G Kablosuz Oyun Mekanik Klavye 87 Tuşları Çalışırken Değiştirilebilir Bluetooth Klavye PBT Keycaps Oyun Dizüstü Bilgisayar için
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comtr.aliexpress.com
e yaniBunu ben 2 gün önce paylaşmıştım biride yorum olarak keycaps yazmıştı bende incelemeden konuyu silmiştim yorumlara bakmadan
Yeşil switch nasıl kullanımı oyunlar için